Öğrenci Kariyeri Banner

TEKNİK GEZİ XL BAŞVURULARI BAŞLADI!

TEKNİK GEZİ XL BAŞVURULARI BAŞLADI!

Türk Havacılık Uzay Sanayii’nde kariyer ve yaşam hakkında bilgiler almaya, çalışma alanlarını, sosyal alanları ve üretilen özgün hava araçlarını yakından keşfedip sorularına cevap bulmaya hazır mısın?

Eğer 'Hazırım!' diyorsan, TEKNİK GEZİ XL ile hava araçlarımızı uçuş gösterileri ile yakından inceleyebileceğin, standlarımız ve deneyim alanları ile unutulmayacak bir teknik gezi deneyimi seni bekliyor.

Helikopter, Uçak, İHA, Uzay Sistemleri, Yeni Projelerimiz, Üretim ve Yapısal ürünlerimizi yakından inceleyebileceğin, mühendislerimizle bir araya gelerek bilgi alabileceğin, yetenek programlarımız hakkında bilgi alıp sorularına cevap bulabileceğin, uçuş gösterileri ve deneyim alanları ile unutamayacağın bir teknik gezi deneyimi seni bekliyor!

Teknik Gezi Katılımcılarını Neler Bekliyor?

- Ürünlerimizi İnceleme:

Helikopter, Uçak, İHA, Uzay Sistemleri, Yeni Projelerimiz ve Hava Aracı Yapısalları stantlarımızı ziyaret etme ve ürünlerimizi inceleme

- Uçuş Gösterileri

Türk Havacılık Uzay Sanayii özgün ürünlerinin uçuş gösterileriyle unutulmaz bir deneyim

- Mühendislik Stantları

Türkiye’nin en büyük projelerini gerçekleştiren mühendislerimizle tanışma ve sorularınızı sorarak cevap alma

- Yetenek Programları Standı

Yetenek Programlarımız ve Yetenek Kazanımı stantlarında Türk Havacılık Uzay Sanayii’de kariyer ve yaşam hakkında bilgi alıp sorularınızı sorarak cevap alma

- Deneyim Alanları

Havacılık ve Uzay alanlarında hazırlanmış birçok deneyim alanını keşfetme

- Söyleşi ve Gösteriler

Havacılık, uzay ve mühendislik konularında söyleşi ve gösteriler

- Sürpriz Hediyeler

Teknik Gezi XL deneyiminizi unutulmaz kılacak hediyeler

Türkiye’nin havacılık ve uzay geleceğinin inşasına şahitlik edebileğin bu unutulmaz teknik geziye sen de katılmak istiyorsan, aşağıdaki butona tıklayarak ayrıntılı bilgiye ulaşabilir ve kayıt olabilirsin. Unutma, son başvuru tarihi 15 Mayıs!

* Etkinlik Ücretsizdir

Bilgi&Kayıt


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.