Öğrenci Kariyeri Banner

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vergisiz Cep Telefonu ve Bilgisayar Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vergisiz Cep Telefonu ve Bilgisayar Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından gençlere yönelik vergisiz cep telefonu kampanyasına yönelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Öğrencilere 9 bin 500 lirayı aşmayan cep telefonu ve bilgisayar için toplamda 5 bin 500 lira destek vereceğiz." diye konuştu.

18 Yaşına Giren Tüm Gençlere 'Genç Kart' Verilecek!

Ayrıca öğrencilere bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlanacağı açıklamasında bulunan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Örgün etğitimdeki öğrencilerimize bilgisayar ve cep telefonu desteğini açıklıyoruz. 

Üniversiteli gençlerimize piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı aşmayan cep telefonu ve bilgisayar için toplamda 5 bin 500 lirayı geçmeyecek şekilde destek vereceğiz.

Cep telefonu için piyasa fiyatının yüzde 44,4'üne, bilgisayarlar için yüzde 16,7'si kadar tutarda destek sağlayacağız.

Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimize bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz."

Erdoğan, aynı zamanda 18 yaşına giren tüm gençlere 1 yıl süreyle geçerli Genç Kart verileceğini ve böylelikle gençlerin müze, sinema tiyatro, sinemadan ücretsiz ya da indirimli faydalanabileceklerini duyurdu.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.