Öğrenci Kariyeri Banner

Şubat Ayında Netflix Türkiye'de Yayına Girecek İçerikler

Şubat Ayında Netflix Türkiye'de Yayına Girecek İçerikler

Pandemi sebebiyle kapandığımız evlerimizden hala daha çıkabilmiş değiliz. Düşen vaka sayılarına kaldırılan kısıtlamalara ve virüsün oluşturduğu tahribatın azaldığına ilişkin haberleri duymak istiyoruz. Hiç denemediğimiz tarifleri uyguladık, rutin spor programımızı evlerimize taşıdık, çalışmalarımızın verimlerini yükseltmek adına çeşitli yollar denedik. Günün sonunda, içinde bulunduğumuz koşulların sonucu olarak sürekli bir yenilik aradık.

Netflix, yeni yapımlarıyla bu yeniliği sağlamaya devam ediyor! Karşınızda Şubat ayında Netflix Türkiye’de yayınlanacak dizi ve filmler:

 

Ateşböceği Yolu | 3 Şubat
Firefly Lane

Başrollerini Sarah Chalke ve Katherine Heigl’ın paylaştığı yapım, aralarında beklenmedik bir şekilde sıkı bağ kurulan iki dostun hikayesini anlatıyor. Bir zamanların okulun havalı öğrencisi ile içine kapanık arkadaşının karşılıklı yaşamlarına dokunuşları, hayatlarının dönüm noktalarında ve trajik dönemlerinde birbirlerinin yanında olmaları, beraber geçen 30 yıl... Son olarak, Kristin Hannah'ın aynı adlı romanından uyarlama olduğunu ekleyelim.

 

Malcolm ve Marie | 5 Şubat
Malcolm & Marie

Malcolm, yönetmenliğini yaptığı filmin galası sonrası kız arkadaşı Marie ile birlikte eve döner. Bir filmin bitişi başka bir filmin doğuşuna sebebiyet vermiştir sanki, çünkü farkına varmaları gereken gerçekler vardır. Kapının kapanmasıyla yüzleşmenin başladığının bir emaresidir oysa. Filme bekledikleri eleştiriler bir yana, gerilimli bir gece onları beklemektedir.

 

Dünyadan Haberler | 10 Şubat
News of the World

dünyadan haberler, kasaba, tom hanks

Amerikan İç Savaşı gazisi, Kiowa halkı tarafından yıllar önce kaçırılmış bir kızı ailesine götürmek üzere riskli bir yola koyulur. Kasabaları aşarlar, yüzlerce kilometre katederler fakat ciddi tehlikeler peşlerini bırakmaz.

 

The Crew | 15 Şubat

Bir NASCAR takımının ekip şefinin başına gelebilecek zorlu süreçlerden biri de nedir? Ekibinin çalışma sistemini değiştirmeye çalışan yeni bir patron. Garajda ortalık dağılacak, işler birbirine girecek, şef kendini ve ekibini korumaya çalışacak. Bu komedi dolu maceranın başrolünde ise Kevin James var.

 

Gözlerinin Ardında | 17 Şubat
Behind Her Eyes

behind her eyes, gözlerinin ardında

Heyecan, gizem, drama, hepsi bu yapımda. Oğlu ile bir başına olan Louise, bir psikiyatristin ofisinde çalışmaya başlar. Louise, onca yaşanmışlığın ardından kendini bir yasak aşkın içinde bulur. Patronuyla yaşamaya başladığı ilişkinin yanı sıra, onun karısı ile arkadaşlık bağı kurması tüm entrikaların fitilini ateşler.

 

Tribes of Europa | 19 Şubat

Günümüzde yaşananlar bile bir bilim kurgu filminin ön izlemesi gibiyken daha da ileri gitmeye hazır mısınız? O halde takviminizi 2074 yılına ayarlayın. Bütün dünyayı etkileyen bir afet sonrası, yeryüzü onlarca küçük devlete bölünmüştür. Her bir devlet birbiri üzerine hakimiyet kurmak için savaşmaktadır. Fakat Avrupa'nın kaderi, esrarengiz bir küp elde eden üç kardeşin elindedir.

 

I Care A Lot | 19 Şubat

Yaşlı insanlara vasi olma görevini icra etmek üzere mahkemeler tarafından atanan Marla Grayson, aslında görevini kötüye kullanır. Marla, kendi çıkarları için bir hazine olarak gördüğü yeni görevinde birçok sürprizle karşılacaktır. Yeni hedefinin oldukça farklı ve karanlık bağlantıları olduğunu öğrenince ne yapacağının hikayesi tam bir kara komedi!


Süleyman Yalçın

Meraklı, tutkulu, aykırı.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.