Öğrenci Kariyeri Banner

Sizi Başka Diyarlara Götürecek 5 Radyo Tiyatrosu

Sizi Başka Diyarlara Götürecek 5 Radyo Tiyatrosu

Herkesin kendi zevkine göre bir tür bulabileceği ve keyif alacağı radyo tiyatroları size bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor. 

1. Kayıp Şeyler Dükkanı

“Zaman bize ait değildir ki yitirelim. Zaman insanlardan bağımsızdır. Biz onu tanısak da vardır tanımasak da. Zamanı geçirmeye çalışsak da akar durdurmaya çalışsak da. Çoğunlukla öldürmeye çalışırız ama o hiç ölmez. Burada sadece insanların kaybettikleri şeyler vardır. Zaten hiç sizin olmamış bir şeyi kaybedemezsiniz..“

2. Tehlikeli Yol

“İster karım ister sekreterim ister şoförüm olun önemli olan birlikte olmamız. Buraya gelen adamlar evli olduğumuza inandılar bir kere. Yeniden karşılaşmak zorunda kalırsak onları başka bir hikayeye inandırmamız çok güç olur. “

3. Maymun Eli

“Peki ya neden taşıyorsunuz halen bu maymun elini? “O benim için ölümü göze almak pahasına gerçekleşmesi istenen bir şeyin simgesidir. “”

4. Geç Gelen Tanık

“Bakın, Jacko annesini öldürmedi. Ne yazık ki korkunç bir aksilik yüzünden suçsuzluğunu ispat edemedi.”

5. Bir Afrika Macerası

“Irmaklarda yaşayan küçük bir sinek ısırdığı yerlere yumurtalarını bırakıyor. Bu yumurtalardan çıkan küçük kurtlar kana karışıyor ve bölgeye dağılıyor. Bazı yerlerde hemen hemen herkes kör olmuş durumda..”

Kaynak için tıklayınız


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.