Öğrenci Kariyeri Banner

Sağlık Bakanından Covid İle İlgili Bir Yeni Açıklama Daha!

Sağlık Bakanından Covid İle İlgili Bir Yeni Açıklama Daha!

Pandemi süresi boyunca hepimizin her gün kontrol ettiği Covid-19 Tablosu bundan sonra haftalık olarak paylaşılmaya başlanacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuyla ilgili haberi Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

Pandemi sürecini büyük ölçüde atlattığımız şu günlerde, yavaş yavaş maskelerle ve pandemi sürecinde edindiğimiz alışkanlıklarımızla da vedalaşmaya başladık.

Geçtiğimiz günlerde konuyla alakalı ilk haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelmiş ve toplu taşımalarda maske takmak zorunluluğu kaldırılmıştı.

Vaka Raporları Haftalık Olarak Paylaşılacak!

Bugün de pandemi süresi boyunca hepimizin yakından takip ettiği bir konuda daha gelişme yaşandı. Biliyorsunuz ki ülkemizde görülen Covid-19 vakaları ilk günlerden bu yana Sağlık Bakanlığı'nca günlük olarak paylaşılıyordu.

Bugünden itibaren ise vaka raporları artık haftalık olarak aktarılacak.

 

Fahrettin Koca, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla vaka sayılarının artık günlük değil haftalık olarak paylaşılacağını açıkladı. Vaka raporlarıyla ilgili bilgilere yine bir önceki sistemde olduğu gibi sağlık bakanlığının sitesinden ulaşabileceğiz.

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.