Öğrenci Kariyeri Banner

Freelance Olarak İş Yapabileceğiniz Siteler!

Freelance Olarak İş Yapabileceğiniz Siteler!

İlgi duyduğumuz ve becerili olduğumuz alanlarda projeler üreterek gelir elde etmeyi hangimiz istemeyiz ki. Üstelik bilgisiyarımızı alıp dilediğimiz alanı ofis olarak kullanabildikten sonra...

İşte tam da bunun için kullanabileceğimiz  4 siteyi sizlerle paylaşıyoruz. Bu sitelere verilen ilanlar arasından kendinize uygun olan bir işi seçebilir, yeteneklerinizden gelir kazanabilirsiniz.

1- Fiverr

Fiverr, SEO ve backlink kazanma, NFT ile ilgili hizmetler, YouTube videolarını öne çıkarma, logo tasarımı, web sitesi tasarımı, web programı geliştirme, blog yazısı hazırlama, gibi konularda çalışabileceğiniz site.

2- Upwork

Upwork platformu yazı, grafik tasarım ve web geliştirme gibi alanlarda serbest çalışanlar için bir pazar yeridir. Platform, işin ehli kişilerin projeler bulmasına, müşterilerle etkileşim halinde olmasına ve güvenli bir şekilde ödeme almasına yardımcı olur.

3- Freelancer.com

Freelancer.com, şirketler ve freelance çalışanları bir araya getirmek için geliştirilen bir dış kaynak kullanım piyasası.

4- Bionluk

Kişişel becerilerinizle yapacağınız işler karşılığında para kazanmanızı sağlayacak bir sistem. Siz yeteneğiniz olduğu konu ile ilgi örnek projelerinizi sayfada paylaşıyorsunuz.

Alıcı ihtiyacı olduğu taktirde sizinle iletişime geçerek siparişini veriyor ve sizde belirlediğiniz zaman diliminde alıcıya siparişini iletiyorsunuz.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.