Öğrenci Kariyeri Banner

Sadece Bu Hafta Değil Her Zaman Yanınızdayız!

Sadece Bu Hafta Değil Her Zaman Yanınızdayız!

1-7 Nisan Kanser Haftası’nda Türkiye’de ilk kez çok özel bir sosyal sorumluluk projesi başlatıldı. Yıllarını hastalarının tedavisine adamış 8 onkolog ve oyuncu Salih Bademci, kanser hastaları için bestelenen ‘Yalnız Değilsin!’ şarkısını seslendirdiler ve bu özel şarkının klibinde beraber rol aldılar. Özel çalışma Kanser Haftası’nın ilk günü, 1 Nisan’da DMC Müzik tarafından tüm dijital platformlarda yayınlanacak. Elde edilecek gelir ise Pİ Kadın Kanserleri Derneği’nin online, psikiyatri/psikoterapi desteği sağlayan Pinkline projesi ile yine kanser hastalarına umut olacak.

Hastalarına gerek tıbbi gerek manevi olarak hayata tutunmasını sağlayan onkologlar, zorlu yolculuklarından ilham aldıkları ve tedavi sırasında yanında oldukları hastalarına bu şarkı ile umut vermeye devam ediyorlar. 

İşte 8 Saygıdeğer Onkolog

onkologlar

Söz ve bestesini Onkolog Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Hancılar’ın yaptığı “Yalnız Değilsin” isimli şarkının düzenlemesi Çağrı Kodamanoğlu’na ait. Şarkının vokallerinde ise Tıbbi ve Radyasyon Onkolojisi alanında çalışan Prof. Dr. Banu Atalar, Prof. Dr. Berrin Pehlivan, Uzm. Dr. Burçak Erkol, Prof. Dr. Hale Başak Çağlar, Prof. Dr. Sevil Bavbek, Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Hancılar, Prof. Dr. Yeşim Eralp vardı. Prof. Dr. Gökhan Demir ise gitarıyla eşlik etti.  

Bu Projeden Elde Edilen Gelir Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği’ne Bağışlanacak!

Bu özel projeden elde edilen gelir pandemi sürecinde tedavileri devam eden fakat Covid-19 bulaşma riskiyle evlerinden çıkamamalarından dolayı büyük bir yalnızlık hisseden kanser hastalarına gidecektir.

Yaş, zaman, insan tanımayan; bedensel ve psikolojik olarak yoran bir hastalıktır kanser. Ama şunu unutmayın ki biz sizlerin yanındayız yani YALNIZ DEĞİLSİNİZ!...


Alize Kara

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Alize Kara..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.