Öğrenci Kariyeri Banner

Ryan Reynolds'tan Öğrencilere Büyük Destek!

Ryan Reynolds'tan Öğrencilere Büyük Destek!

Deadpool rolüyle gönlümüze taht kuran ünlü oyuncu Ryan Reynolds, kendi YouTube hesabından paylaştığı bir video ile yeni bir kâr amacı gütmeyen kuruluş açtığı haberini verdi.

Ünlü oyuncu, özellikle azınlık gruplardaki yaratıcı bireyleri artırmak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak için kâr amacı gütmeyen bir kuruluş açacağını belirtti.

Pazarlama, Reklam, Tasarım Gibi Alanları Kapsayacak

The Creative Ladder isimli organizasyon; pazarlama, reklam, tasarım ve ticari üretim alanlarında öğrencilere ve gelecek vadeden yaratıcı bireylere programlar ve hizmetler açarak imkân sağlayacak.

The Creative Ladder, bu sonbaharda faaliyete geçecek ve bir Yaratıcı Liderlik Konferansı ve yaratıcı bireylere temel yönetim becerilerini öğretmek için altı aylık bir Liderlik Akademisi olacak.

Reynolds, Organizasyonu Video İle Duyurdu:

Reynolds’un kurduğu bu yeni kuruluşta halihazırda yaratıcı kariyerlere sahip olanlar aynı zamanda liderlik eğitimi alacaklar ve kariyer geliştirme kaynakları ve ağ oluşturma fırsatlarını kendileri için daha erişilebilir hale geleceğinden yeteneklerini sağlamlaştırabilecekler.

Creative Ladder kendi yürüttüğü çalışmada beyaz olmayan yaratıcı bireylerin yüzde 78'inin liseden mezun olduklarında bile işlerinin varlığından habersiz olduklarını ve yüzde 69'unun üniversiteden mezun olduktan sonra hâlâ iş bulamadığını ortaya çıkardı.

Yaratıcı endüstrideki beyaz olmayan kişilerin yüzde 92'si, mevcut işe alım uygulamalarının işgücünün çeşitli yetenekli bireyleri işe almasını engellediğini de söylüyor.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.