Öğrenci Kariyeri Banner

Rüştü Akın Vakfı, Üniversite Ayrımı Olmaksızın Karşılıksız Burs Veriyor!

Rüştü Akın Vakfı, Üniversite Ayrımı Olmaksızın Karşılıksız Burs Veriyor!

Rüştü Akın Vakfı, vakıf ya da devlet üniversitesi ayrımı olmadan ilköğretim, ortaöğretim ve lisans öğrencilerine karşılıksız burs verecek.

Rüştü Akın Vakfı 2022-2023 eğitim öğretim döneminde devlet veya vakıf üniversiteleri ayrımı yapılmadan lisans öğrencilerine ve ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine karşılıksız burs verecek. Burs için son başvuru tarihi 31 Ağustos.

Rüştü Akın Vakfı Burs Başvuru Şartları 

Rüştü Akın Vakfı, 2022-2023 Eğitim öğretim yılında başarılı, ancak maddi desteğe ihtiyacı olan gençlere karşılıksız burslar vererek, bilgili ve çağdaş bir toplum oluşturma amacına hizmet etmekte. Maddi desteğe ihtiyacı olduğunu belgelerle beyan eden ve belirlenen başarı kriterlerine sahip öğrenciler burs için başvuruda bulunabilirler.

Başvuru yapabilmek için gerekli olan şartlar şu şekilde:

  • 4 üzerinden en az 3 veya 100 üzerinden en az 75 genel not ortalamasına sahip olan adaylar arasından başarı ortalaması sıralamasına göre önde olan aday değerlendirmeye alınır.
  • İlköğretim ve ortaöğretim öğrencileri: 5 üzerinden en az 4 genel not ortalamasına sahip olan adaylar arasından başarı ortalaması sıralamasına göre önde olan aday değerlendirmeye alınır.

Rüştü Akın Vakfı geri ödemesiz burs başvurularını, vakıf sitesinden online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

 

Başvur

 

Burs İlanlarından Haberdar Olmak İçin Öğrenci Kariyeri'ni Hemen İndir!


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.