Öğrenci Kariyeri Banner

Rönesans Eğitim Vakfı Burs Programı Başvuruları Başladı

Rönesans Eğitim Vakfı Burs Programı Başvuruları Başladı

REV Burs Programı, bursiyerlerine sağladığı maddi eğitim desteğinin yanı sıra, kişisel gelişimlerini desteklemek amacı ile geliştirdiği REV Akademi Kişisel Gelişim Platformu ve gönüllülük esasına dayalı bir proje çalışmasından oluşmaktadır. Bursiyerlerimizden, REV Burs Programı’na dahil oldukları eğitim-öğretim yılları içerisinde, aşağıda belirtilen çalışmaları, hayata geçirmeleri beklenmektedir.

  • Burs Programı Koşulları: Bursiyerimiz, burs programına katılım ve devamlılık koşullarını eksiksiz bir şekilde gerçekleştirir ve tüm bilgilerini güncel tutar.
  • REV Akademi: REV Akademi’ye, www.revakademi.org web adresinden ulaşan bursiyerimiz, kişisel gelişim eğitimlerini, verilen tarih aralıkları içerisinde tamamlar ve aktif bir şekilde portalı takip eder.
  • Gönüllü Proje Çalışması: Bursiyerimiz, bireysel sosyal sorumluluk çalışması kapsamında, kendi oluşturacağı bir projede veya belirtilecek kriterlere uygun bir sivil toplum kuruluşunda “gönüllülük’’ esasına dayalı bir çalışma yürütür. Bir yılda toplam 50 saat gönüllülük yapar ve bu çalışmasını, belirtilen tarihe kadar, belgeleyerek Vakıf ile paylaşır.

Başvurular 5-30 Eylül tarihleri arasındadır.

BAŞVURU LİNKİ 


Sude Genç

KTO Karatay Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi. İnstagram: sugenc20

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.