Öğrenci Kariyeri Banner

Popun Kralı Michael Jackson'ın Hayatı Film Oluyor!

Popun Kralı Michael Jackson'ın Hayatı Film Oluyor!

İkonik dansı ve şarkılarıyla akıllarda yer edinen dünyaca ünlü şarkıcı Michael Jackson'ın hayatınının film olacağı açıklandı. Ünlü sanatçının hayatını anlatacak filmin yönetmeni, senaristi ve yapımcısı da belli oldu.

Beat It, Billie Jean, Smooth Criminal ve daha birçok şarkıyla dünyayı sallayan şarkıcı Michael Jackson,  2009 yılında hayatını kaybetmişti. “Popun kralı” olarak nitelendirilen sanatçı, ölümünün üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala milyonlarca insan tarafından dinleniyor.

Film, Müthiş Bir Kadroya Emanet!

Şimdi ise ABD’li şarkıcının hayranlarını sevindirecek bir gelişme ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre Michael Jackson’ın hayatını anlatacak bir biyografi filmi çekilecek. Lionsgate imzalı olacak film, Training Day, The Equalizer, Southpaw, The Magnificent gibi birçok yapımın yönetmeniliğini yapan Antoine Fuqua tarafından yönetilecek.

Michael Jackson’ın hayatını ayrıntılı bşr şekilde inceleyecek filmin çekimlerinin de bu yıl içerisinde başlayacağı öğrenildi. Yapımın senaristliğini ise Skyfall filminin yazarlarından olan John Logan gerçekleştirecek. Yapımcı tarafında ise Oscar ödüllü The Departed, The Aviator, Hugo ve Bohemion Rhapsody gibi başarılı filmlerde bulunan Graham King yer alacak.

Vizyon tarihi henüz belli olmayan film, sanatçının tüm zamanların en iyi şovmenlerinden biri olmasını sağlayan ikonik performansları da dahil olmak üzere hayatının tüm yönlerini seyirciye aktaracak. Filmin yapım kadrosunda ise bu kadar başarılı isimlerin yer alması, bizleri oldukça başarılı bir yapımın beklediğini işaret ediyor.

Fazlasıyla iddialı bir prodüksiyon ekibi bulunan Michael Jackson filminin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı ise henüz bir belli değil.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.