Öğrenci Kariyeri Banner

ETİ'den Afet ve Acil Durum Bisküvisi!

ETİ'den Afet ve Acil Durum Bisküvisi!

Bir deprem ülkesinde yaşadığımız ve deprem tehlikesinin hayatımızın gerçeklerinden biri olduğu artık herkes tarafından bilinen bir gerçek. Aynı zamanda iklim krizi sebebiyle sıklığı giderek artan meteorolojik afetlerin de etkisiyle her yıl birçok can ve mal kaybı yaşanıyor. 

Bu durumların karşısında önemlisi bu afetlerin olası etkilerine karşı gerekli tedbirleri almak olsa da, afet bölgelerine ilk müdahale de kayıpları aza indirmek konusunda son derece büyük önem taşıyor.

Afet Bölgesindeki İnsanlara Dağıtılacak!

Türkiye'nin en büyük gıda şirketlerinden biri olan ETİ, bu durumun farkındalığıyla afetlerden etkilenen bölgelerde dağıtılmak üzere özel bir bisküvi hazırladı. Vitamin ve minerallerle zenginleştirilen bisküvinin, ortaya çıkabilecek acil durumlarda Eskişehir Eti Bisküvi Fabrikası’nda hızlı bir şekilde üretilerek etkilenen bölgelere yardım için gönderilmesi planlanıyor.

Afetlerden etkilenen insanların günlük ihtiyacı olan besin öğelerinin bir kısmını karşılamasına yardımcı olacak şekilde tasarlanan bisküvinin içeriğinde Demir, Çinko ve D vitamini dahil olmak üzere 11 farklı vitamin ve 5 çeşit mineral mevcut. Bisküvi için özel olarak tasarlanan ambalajın üzerinde “Afet ve acil durumlar için özel olarak tasarlanmıştır” ifadesi ve “Para ile satılamaz” uyarısı bulunuyor.

60 yıllık bir gıda şirketi olarak ETİ’nin afet durumlarından etkilenenlere destek olmayı görev bildiğini ifade eden Eti İcra Kurulu Başkanı Hakan Polatoğlu yeni ürün hakkında, “Hiçbir kar amacı gütmeden tasarladığımız yeni bisküvimiz bu sosyal sorumluluk anlayışımızın bir sonucudur. Hiç yaşanmamasını temenni ettiğimiz afetler gerçekleştiği takdirde bisküvimizi hızla ulaştırarak bölge halkına katkıda bulunabilmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.