Öğrenci Kariyeri Banner

Pek Duyulmamış Enfes YouTube Kanalları

Pek Duyulmamış Enfes YouTube Kanalları

Bugüne dek karşımıza çıksaydı çoktan keşfetmiş olacağımız, artık YouTube’a girmek için bambaşka bir amaca sahip olacağımız ve eğlenmek ile gülmek dışında bize başka şeyler de katacak bu kanallar sayesinde video izlemek üzerine kurulmuş olan bu platformdan yarar sağlamanın zamanı geldi. Hazırsanız az bilinen enfes YouTube kanallarını tanımakta vakit kaybetmeyelim.

Origami With Jo Nakashima

“Karantinanın sonundayım, yapacak hiçbir şeyim kalmadı.” diyorsanız, aslında ihtiyacınız olan tek şey rengarenk kağıtlar. Origamiyle kağıtların dünyasına hızlı bir giriş yapabilmek için bu kanalı ziyaret etmeniz yeterli. En basitten en karmaşığa doğru artan seviyelerdeki videolarla artık kağıttan sadece uçak değil, dünya yaratacaksınız.

ÇiZiO

Çöp adamın kollarının birinin kısa, birinin uzun olduğu devir artık kapanıyor. Bu kanal sayesinde, resim meraklıları yağlı boya çizimleri, üç boyutlu çizimler, boyama teknikleri ve ekipman seçimi gibi detayların arasında kendini adeta bir ressam gibi hissedebilir.

Sevda Deniz Karali

Yeni bir enstrüman çalmayı öğrenmek isteyip bir türlü ne çalacağına karar veremeyenleri buraya alalım. Sevda Deniz Karali’nin kanalında, ukulele çalmayı sabırla ve özveriyle öğrettiği videoları izleyip üzerine bir de pratik yapmak için eklediği uygulama videolarıyla kendinizi geliştirebilirsiniz.

DIY Perks

Her ürünün el emeği olanını tercih ediyor ve evdeki artık eşyalarla yeni ürünler yapmayı seviyor ya da sevmeye çalışıyorsanız, bu kanal sayesinde dekorasyon, peyzaj, elektronik ve mekân tasarımına kadar çeşitleri olan fikirlerle kendinize bir “Kendin Yap!” koleksiyonu oluşturabilirsiniz.

BilimFili

Covid-19, kanser, evrim ve uyumanın işleyişi gibi bilimsel konuları çok akıcı bir dille öğrenmeyi ya da bildiklerini pekiştirmek isteyenleri şöyle alalım.

Bir Nevi Dipnot

Tüm dünya tarafından tanınan yazarlar, sanatçılar ve aktörlerle yapılan röportajların çevirisini bulamayıp izleyemiyorsanız, bu kanaldaki altyazı ayarlarını açarak tüm entelektüellerle buluşma şansı yakalayabilirsiniz.

Mert Balkaş

FL Studio ile müzik bestelemek, müzik hakkındaki tüm detaylar hakkında bilgi sahibi olmak ve kendi müziğinizi yapabilmeniz için büyük bir uğraş sonucu ortaya çıkan bu kanaldan seviyenize göre olan videoları izleyerek hedeflediğiniz konuma gelmeniz çok kolay.

Cep Hikayeleri

Her gün yürüdüğümüz yollarda, çıktığımız merdivenlerde yanlarından geçtiğimiz ve gözlerine baktığımız insanların hayat hikayelerini merak ettiğiniz oldu mu? Kimisi mülteci, kimisi sokak müzisyeni, kimisi esnaf olan bu insanların hikayesini dinleyince yaşama bambaşka bir gözden bakmaya başlayacaksınız.

Afgan Rasulov

Ücretsiz Photoshop derslerinin yanı sıra video montaj, grafik tasarım ve afiş düzenlemeleri gibi eğitim videolarıyla bu kanala adeta bulunmaz bir nimet desek yeridir. Muhteşem Türkçesiyle zorluk çekmeden akıcı videoları anlayarak birikiminizi detaylarla süsleyebilirsiniz.

Socratica

Her ne kadar dili İngilizce olsa da matematik, bilim, yazılım ve daha birçok konu üzerine çektikleri eğitim videolarıyla terimleri en basit şekilde, ayrıntıları atlamadan izleyiciye aktarmayı profesyonel bir şekilde yapıyorlar.


Yaren İrem Binici

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yaren İrem Binici

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.