Öğrenci Kariyeri Banner

Pazarlamaya Yönelik Fikirlerin Yarışacağı Turkcell HaCXathon 2 Aralık'ta Başlıyor!

Pazarlamaya Yönelik Fikirlerin Yarışacağı Turkcell HaCXathon 2 Aralık'ta Başlıyor!

Pazarlamaya yönelik fikirlerin yarışacağı Turkcell HaCXathon 2 Aralık'ta başlıyor. Etkinliğin amacı; geleceğin Turkcell'inde görmek istediğimiz yenilikler ve müşteri deneyimini geliştirmeye yönelik birçok konuda fikir üretmektir.

HaCXathon'un Konuları Neler?

Konuşulacak ve katılımcıların üzerine fikirler geliştirerek gruplar halinde birbirleriyle yarışacağı Hacxathon'un konuları;

HaCXathon Nedir?

Genellikle farklı disiplindeki kişilerin 3-5 kişilik takımlar halinde bir araya gelip, tasarım odaklı düşünce metodolojisi ile kısa bir süre içerisinde fikir ürettiği etkinliktir. HaCXathon ile amacımız; tüm takımların rekabet içerisinde yarışırken, Müşteri Deneyimi (CX) stratejimize hizmet eden ve müşterilerimiz için fark yaratan deneyimler/yaklaşımlar tasarlamaktır.

İlk Üç Takıma Verilecek Ödüller Neler?

Hem Turkcell'le beraber eşsiz bir deneyim elde etme fırsatı yakalayacak olan hem de sonunda başarılı olup ödüller kazanacak olan ekipler başarı sırasına göre para ödülü alacaklardır. Turkcell'in ilk üç takıma vereceği ödüller şu şekilde;

  • Takım: 20.000₺
  • Takım: 15.000₺
  • Takım: 10.000₺

Etkinliğe Başvurmak İçin Hemen Tıkla!

2 Aralık'ta başlayacak olan etkinlikte yer almak ve bu macerada kendine has bir deneyim elde etmek için hemen buraya tıkla ve başvurunu yap!


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.