Öğrenci Kariyeri Banner

Pazar Keyfi!: Bir Oturuşta Bitirebileceğiniz 3 Mini Dizi

Pazar Keyfi!: Bir Oturuşta Bitirebileceğiniz 3 Mini Dizi

Bilgisayarın başına geçtiğinde ne izleyeceğine bir türlü karar veremeyenlere en çok sevilen 3 mini dizi önerisi bu yazıda. Hem gülece

Hunters

-Yapım Yılı: 2020

-Tür: Suç, dedektif

-Kanal / Platform: Amazon Prime

-Bölüm sayısı: 10

Al Pacino, Logan Lerman, Josh Radnor gibi isimlerin yer aldığı dizi, 1970’li yılların ABD’sinde geçiyor. Üniversiteden mezun olup büyükannesi ile birlikte yaşamak için New York’a giden Jonah, bir gün eve geldiğinde büyükannesini ölü olarak bulur. Polislerin kanıt olmadığı için bir şey yapmaması üzerine olayları kendisi çözmeye karar verir.

 

Zoey's Extraordinary Playlist

-Yapım Yılı: 2020

-Tür: Müzikal, komedi

-Kanal / Platform: NBC

-Bölüm sayısı: 12

Hastaneye kontrole gittiği bir sırada insanların düşüncelerini duymaya başlayan Zoe isimli karakterin hikayesini izliyoruz. Zoe etrafındaki düşünceleri duymakla kalmıyor aynı zamanda müzik şeklinde hissediyordur. Bu yüzden Zoe’nin hayatı ve çevresindeki insanlarla ilişkisi giderek daha karmaşık bir hal alır. 

 

Şahsiyet

-Yapım Yılı: 2018

-Tür: Gerilim, suç

-Kanal / Platform: PuhuTV

-Bölüm sayısı: 12

Haluk Bilginer'in Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü aldığı Şahsiyet dizisi, muhteşem oyunculuklarla ve gerilimi artıran senaryosuyla çok büyük bir kitle tarafından beğenildi. Yönetmenliğini Onur Saylak'ın yaptığı dizi, PuhuTV'de izleyicisinin beğenisine sunuldu.

 

Özgün İçerik

 


Zeynep  Eren

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Zeynep Eren..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.