Öğrenci Kariyeri Banner

Otomotivin Geleceğini Belirleyenlerden Biri Olmak İster Misin?

Otomotivin Geleceğini Belirleyenlerden Biri Olmak İster Misin?

Otomotiv sektörünün geleceğini belirleyenlerden biri sen olmak ister misin?

Eğer cevabın 'Evet' ise, 4-5-6-7 Temmuz tarihlerinde online olarak gerçekleşecek olan Otomotiv Yaz Kampı'nda sen de yerini alabilirsin!

Türkiye otomotiv sanayiine yön veren 13 büyük üyesiyle sektörün çatı kuruluşu olan Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) tarafından hayata geçirilen Otomotiv Yaz Kampı'nın üçüncüsü 4 Temmuz'da başlıyor.

Lise ve üniversite öğrencilerinin ücretsiz olarak katılabileceği ve sertifika alma hakkına sahip olacağı Otomotiv Yaz Kampı'nda, otomotiv sektörünün önde gelen firmalarından en güncel konuları öğrenirken, aklındaki tüm soruları sorabilir, online deneyim oturumlarında firmalarla uygulama yapabilir ve öğrendiğin tüm bilgileri pekiştirebilirsin.

Otomotiv Yaz Kampı'nda Seni Neler Bekliyor?

- CEO'lar İle Genç Sohbetler

Otomotiv sektöründeki İnsan Kaynakları Yöneticileri'nin katılımıyla moderatör eşliğinde yapılacak oturumla sektörün önde gelen CEO’larından tecrübe aktarımlarını , öğrencilik hayatlarındaki deneyimlerini ve kariyer yolculuklarını dinleyeceksiniz.

- İnsan Kaynakları Liderleri İle Genç Sohbetler

Otomotiv sektöründeki İnsan Kaynakları Yöneticileri'nin katılımıyla moderatör eşliğinde yapılacak oturumla sektörün önde gelen insan kaynakları liderlerinden öğrencilik yılları, tecrübeleri, kendilerini ne zaman keşfettiklerini dinleyeceksiniz.

- Gelişim Rotası

Öğrenmenin sınırı olmadığı gibi Otomotiv Yaz Kampı'nda da fırsatların sonu yok! Kamp sonunda belli kriterlere göre başarı sağlayan öğrencilere sektöre yönelik gelişim rotası hediye edilecek.

Geçtiğimiz yıl Otomotiv Yaz Kampı'nda neler olduğuna kısaca göz atmak istersen:

Peki, Otomotiv Yaz Kampı Sana Neler Katacak?

- Deneyim

Sektöründe öncü firmalarda alanında uzman kişilerin deneyimlerini dinleyip aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabileceksin.

- Gelişim

Firmalarımızdan otomotiv sektörünün çeşitli alanlarındaki gelişmeleri dinleyip vaka çalışmaları ve çeşitli workshoplarla öğrendiklerini pekiştirip kendini geliştirebileceksin.

- Network

Gelecekte bu sektörde yer almak istiyorsan alanında en iyi şirketlerden taktikler alacak ve kendi kariyer yolculuğuna yatırım yapacaksın.

- Katılım Sertifikası

Otomotiv Yaz Kampı'nda 15 oturumdan 12 tanesine katılım gösteren öğrenciler Otomotiv Sanayicileri Derneği'nden katılım sertifikası almaya hak kazanacaklardır.

- Başarı Sertifikası

15 oturumdan en az 12 tanesine katılım gösteren, program sonu sınavlarında 80 ve üstü alan öğrenciler başarı sertifikası almaya hak kazanacaktır.

- Bilgi

Panel oturumlar, soru-cevaplar ile sektörde yerini ayırmaya başlayacaksın. Öğrendiklerini; workshop ve yarışmalarla pekiştirecek olup vaka çalışmalarıyla düşünme becerilerini geliştirebilme şansı yakalayacaksın.

Eğer sen de otomotivin geleceğini belirleyenlerden biri olmak istiyorsan, hemen aşağıdaki butona tıklayarak 'Otomotivin Zirvesi'nde yerini alabilirsin.

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.