Öğrenci Kariyeri Banner

Öğrencilerin Mutlaka Kullanması Gereken 5 Uygulama

Öğrencilerin Mutlaka Kullanması Gereken 5 Uygulama

 

Dijitalleşme ile birlikte hayatımızı kolaylaştıran birçok uygulama yayında. Bu uygulamaların gerçekten sizin isteklerinize göre mi olduğunu anlamanız için ise tek tek deneyimlemeniz gerekiyor. Ama biz, sizin için bunu yaptık ve bir öğrencinin kullanması gereken uygulamaları belirledik. 

İşte, öğrencilerin mutlaka kullanması gereken 5 uygulama. 

1. Evernote 

Öğrencilerin Mutlaka Kullanması Gereken 5 Uygulama- Evernote

Notlarınızın hiç olmadığı kadar düzenli mi olmasını istiyorsunuz? Evernote, tam olarak size göre. Evernote telefon, tablet ve bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir not tutma uygulamasıdır. Evernote sayesinde notlarınızı kategorilere ayrılmış bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Sadece özellikleri bununla da sınırlı değil. Evernote Google Chrome eklentisi kurarak araştırmalarınızı çok daha fonksiyonel yapabilirsiniz. 

2. Forest 

Öğrencilerin Mutlaka Kullanması Gereken 5 Uygulama-Forest

Forest ders çalışırken, spor yaparken veya en basitinden, yapmanız gerekenleri yaparken sizin dikkatinizi dağıtacak, bir numaralı araç olan telefonunuza bakmanızı engelleyen bir uygulamadır. 

Forest, telefonunuza bakmadığınız her belirli süre için bir sanal ağaç dikmenizi sağlıyor. Bu sayede ormanınızda ağaçlar her geçen gün çoğalıyor ve bu da sizin için motivasyon kaynağı oluyor. Ne kadar çok ağaç, o kadar çok başarı. 

3. Memrise 

Öğrencilerin Mutlaka Kullanması Gereken 5 Uygulama-Memrise

İngilizce kelimeleri günde 15 dakikanızı ayırarak ezberlemek istiyorsanız, bu uygulama tam size göre. Uygulamada, günlük hedefinizi belirledikten sonra her gün yeni İngilizce kelimeler ezberlemeye devam edeceksiniz. Ayrıca gelişmiş algoritması ve özellikleri sayesinde ezberlediğiniz İngilizce kelimeleri unutabilmeniz ise bir hayli zor.  

4. Google Calendar 

Öğrencilerin Mutlaka Kullanması Gereken 5 Uygulama - Google Calendar

Google Calendar, size takvim ve ajanda hizmeti sunuyor. Bu nedenle, yapmanız gerekenleri, sınav tarihlerinizi, ders programlarınızı ve görüşmelerinizi aklınızda tutmanıza artık ihtiyacınız yok. Google Calendar, bunu sizin için yapıyor. 

Google Calendar, günlük, haftalık ve aylık planlamalarınızı tek bir ekranda görmenizi sağlar. Böylece planlarınızı yaparken çok daha ayrıntılı bir bakış açısını gözler önüne seriyor. Bu bakımdan son derece fonksiyonel olan Google Calendar, ayrıca hatırlatıcıları sayesinde programlarınızı unutmanızı da güçleştiriyor. 

5. Öğrenci Kariyeri  

Öğrencilerin Mutlaka Kullanması Gereken 5 Uygulama - Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri mobil uygulaması ile iş ve staj fırsatları, burs duyuruları, kariyer etkinlikleri, sertifika programları ve ilgi alanlarınıza yönelik içeriklerden anında haberdar olabilirsiniz. Ayrıca bu hizmetlerin hepsi tek bir uygulamada, ayrı ayrı uygulama indirmeye son. Telefonunuzun alanını gereksiz uygulamalar ile doldurmanıza artık gerek yok. 

Geleceğinizi yeniden inşa eden Öğrenci Kariyeri mobil uygulaması sayesinde iş ve staj arayışlarınızda bir adım öne geçebilirsiniz. Ayrıca geleceğinizi şekillendirirken bugünü de unutmamanızı sağlıyor. Gündem ve son dakika gelişmeleri anında telefonunuza bildirim olarak gelir.

Daha fazla bilgi için; 

Öğrenci Kariyeri Mobil Uygulamasını İndirmek İçin 5 Neden

İndirmek için; 

Play Store - Apple Store


0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.