Öğrenci Kariyeri Banner

Öğrenciler İçin Kullanışlı Uygulamalar, Web Siteleri ve Uzantılar

Öğrenciler İçin Kullanışlı Uygulamalar, Web Siteleri ve Uzantılar

Elimizden geldiğince sizleri daha önce duyulmamış hayatınız bir noktasında ihtiyaç duyabilceğiniz ya da kullanabileceğiniz uygulamarı, web sitelerini ya da Google uzantılarını toparlayıp buluşturmayı planlıyoruz. Hayatınızın bir köşesinde yer edinebilecek önerilerimizi kullanmanız ve kullandıkça Öğrenci Kariyeri yazar ekibini anmanız dileğiyle.

ağ, akıllı telefon, arama motoru içeren Ücretsiz stok fotoğraf

 

EmailThis: İlginizi çeken bir yazıyı gördünüz ve okumaya fırsatınız yok diyelim… EmailThis kullanarak tek tıkla yazıyı e-postanıza reklamlarından arınmış hâlde yollayabilirsiniz. Kaydolmanıza gerek yok veya kayıtlı yer imlerinizi okumak için herhangi bir ek uygulama yüklemenize gerek yoktur. Hatta kayıtlı yer imlerinize cep telefonlarınızdan ve tabletlerinizden çevrimdışı olarak erişebilirsiniz. Bu önerimizin dili tamamen ingilizcedir okurlarımızın bilgisine.

untools:Sistem düşüncesini anlamaya, problem çözmeye ve karar almaya yardımcı olacak yöntem ve kavramsal çerçeveler için untools'a bakmanızı fazlasıyla öneriyoruz.  Bu önerimiz web sitesidir. Dili tamamen ingilizce ancak Google Translate bu konuda imdadımıza yetişiyor. Sayfayı tamamen türkçe diline çevirerek basit anlatımlarla web sitesinden faydalanabilirsinz. Sayfadaki güzel düşünme ve sorun çözme modellerinin öğrenip hayatınızda uygulama fırtası bulabilirsiniz.

 

ağ, apple, bilgisayar içeren Ücretsiz stok fotoğraf

 

Documentary ManiaYüzlerce belgeseli ücretsiz izlemek için Documetary Mania'ya mutlaka bakın. Yosemite'ın El Capitan'ını korunmasız tırmanan ilk insan olan Alex Honnold'un Free Solo'su ve gelmiş geçmiş en iyi sporculardan (evet, bu iddiamızın arkasındayız) Michael Jordan'ın belgeseli The Last Dance favorilerimizden. Basit bir web sayfası ara yüzüyle kolayca kullanabilirsiniz.

PaperlikeiPad'inize not alırken ya da onda çizim yaparken cam üzerinde değil de kağıt üzerinde çalışıyormuş hissi verecek koruyucu Paperlike'a bir göz atın. Dili tamamen ingilizcedir ve uygulama içi satın alma durumu vardır uygulamay kullanmak isteyen okurlarımızın bilgisine.

BONUS**

Öğrenci Kariyeri: Her gün yeni içeriklerle, burs ve staj ilanlarıyla güne başlamak istiyorsanız, üniversite ve lise hayatınızda her şeyden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız bu uygulama tam size göre!

 

ÖZGÜN İÇERİK

 


Sude Genç

KTO Karatay Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi. İnstagram: sugenc20

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.