Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'ten Aboneleri Hayal Kırıklığına Uğratacak Haber!

Netflix'ten Aboneleri Hayal Kırıklığına Uğratacak Haber!

Netflix'in bir süredir gündemde olan reklamlı abonelik paketi ile ilgili bir gelişme ortaya çıktı. Bir geliştirici, Netflix'in kodlarında bu abonelik paketi ile ilgili önemli bir bilgi öğrendi.

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformlarının başında gelen Netflix, bir süre önce önemli bir açıklama yapmış ve yeni bir abonelik sistemi oluşturulacağını duyurmuştu. Bu abonelik sistemi uygun fiyatlı ve reklamlı olacaktı. 

Şimdiyse bu abonelik sistemi ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Steve Moser isimli bir geliştiricinin, Netflix'in kodlarında yakaladığı ve kodlar arasına gizlenmiş bir metin belgesine göre Netflix'in reklamlı abonelik paketi, içeriklerin indirilmesine izin verilmeyecek. Kullanıcılar, bu durumda Netflix'i yalnızca çevrimiçi olarak izlemek durumunda kalacaklar.

CEO Ted Sarandos Sinyallerini Vermişti!

Netflix'in kodlarında yer alan bilgi, pek çok kişi için şaşırtıcı değil. Çünkü Netflix CEO'su Ted Sarandos, bu yılın başlarında yaptığı bir açıklamada reklamlı abonelik paketinin reklamsız olanla aynı olmayacağını açıklamıştı.

Sarandos'a göre reklamlı paket, reklamsız paketin düşük özelliklere sahip bir versiyonu olarak planlanıyordu. Steve Moser'ın keşfi, Netflix'in CEO'sunun yaptığı açıklamanın neyi kast ettiğini ortaya çıkarmış oldu.

Sektör kaynaklarının iddiasına göre reklamlı Netflix, 2023 yılı içerisinde hizmet vermeye başlayacak. Ayrıca bu abonelik türü, reklamsız abonelikten çok daha ucuz olacak. Ancak fiyatlandırma ile ilgili henüz hiçbir bilgi bulunmuyor.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.