Öğrenci Kariyeri Banner

Öğrenci İstanbulkart'ta Yeni Dönem Başlıyor!

Öğrenci İstanbulkart'ta Yeni Dönem Başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), öğrencilerin ulaşım kartlarına kolayca erişebilmesi için Öğrenci İstanbulkart'ta online başvuru ve adrese teslimat dönemine geçmeye hazırlanıyor.

İBB tarafından yapılan açıklamaya göre, 19 Ağustos itibarıyla öğrenci İstanbulkart başvuruları İstanbulkart Başvuru Merkezlerine gitmeye gerek kalmadan "www.istanbulkart.istanbul" adresinden yapılabilecek.

İstanbul Dışına Teslimat Yapılmıyor!

Kart sahipleri, başvuru süreci tamamlandıktan sonra istedikleri teslimat seçeneğiyle yeni kartlarına ulaşabilecek. Teslimat tercihine göre ücretsiz olarak kampüse veya kargo bedelli olarak adrese gönderim yapılacak. Dileyenler online başvuru ve ödeme sonrası İstanbulkart Başvuru Merkezlerinden de kartlarını teslim alabilecekler.

Öğrencilerin ilk adım olarak web adresinden telefon numarasıyla giriş yapması ya da kayıt olması gerekiyor. Bireysel İstanbulkart profili oluşturulduktan sonra ana sayfada yer alan "Kart Başvurusu" seçeneğine gidilerek, başvuru seçenekleri arasında "Öğrenci"nin seçilmesi ise diğer adımı oluşturuyor.

Yönlendirmeler takip edilerek istenen bilgiler doldurulduktan sonra teslimat tercihi yapılarak başvuru yapılıyor. Üç farklı teslimat seçeneği sunulan Öğrenci İstanbulkart başvurularında İstanbul dışında teslimat yapılmayacak. Öğrenci İstanbulkart sahipleri yeni kart başvurusunda bulunmadan mevcut kartlarını kullanmaya devam edebilecekler.
 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.