Öğrenci Kariyeri Banner

Gençleri Sevindirecek "Ücretsiz" Dijital Müze Kartı

Gençleri Sevindirecek "Ücretsiz" Dijital Müze Kartı

18-25 YAŞ ARASI HERKES MÜZELERİ KEŞFEDİYOR

18-25 yaş arası gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığının Müzekart GNS projesine başvurup onlara sunulan dijital kart ile Türkiye'deki 300'den fazla müze ve ören yerini ücretsiz ziyaret edebiliyor.
 "Genç Ne Sever?"in temel amacı, gençlerin sosyalleşmelerini sağlayarak onları sanat, kültür, spor gibi faaliyetlere yönelterek ve potansiyellerini keşfetmelerini sağlamaktır.


Bu platformada sinema, tiyatro, konser, festival biletleri ile hediye çekleri, spor müsabakaları biletleri ve seyahat biletleri de gençlere platform üzerinden hediye ediliyor. Yapılan çekiliş sonucunda çekilişi kazanan gençlere elektronik posta yoluyla Bakanlık tarafından biletleri iletiliyor. 


Aynı zamanda fırsat eşitliği için böyle imkanlar tüm gençlere eşit kılınmış durumdadır.


Müzekart GNS ise 1 Temmuz-1 Ekim arasında "Genç Ne Sever" platformu tarafından hediye edilen, 300'den fazla müze ve ören yerini gezmenizi sağlayan dijital bir karttır.
"Türkiye'nin Müzeleri" mobil uygulamasını telefonunuza indirerek Müzekart GNS ile gençlere tarihin ve kültürün kapılarını açmayı hedefliyor.

Müzekart Başvuru
 


Eslem Ataylar

Öğrenci Kariyeri'nde Sosyal Medya Asistanı

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.