Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'in Kıvanç Tatlıtuğ'lu Gerilim Filmi 'Boğa Boğa'dan İlk Fragman Yayınlandı!

Netflix'in Kıvanç Tatlıtuğ'lu Gerilim Filmi 'Boğa Boğa'dan İlk Fragman Yayınlandı!

Dünyanın en popüler dijital yayın platformu Netflix, Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde yer aldığı gerilim filmi Boğa Boğa'nın ilk fragmanını yayınladı.

Ulusal ve uluslararası alanda birçok ödüle sahip olan Şahsiyet’in yönetmeni Onur Saylak ve senaristi Hakan Günday, bu kez Netflix bünyesinde bir yapıma imza atıyor. İki ismin aynı görevleri paylaşmaya devam ettiği, yıldızlarla dolu kadrosuyla dikkat çeken Boğa Boğa filminden ilk fragman paylaşıldı.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği gerilim filmi Boğa Boğa, prömiyerini 42'nci İstanbul Film Festivali kapsamında 15 Nisan’da yapacak. Film, aynı zamanda festivalin Ulusal Yarışma bölümünde de yarışacak.

İşte Boğa Boğa'dan İlk Fragman:

Boğa Boğa, Assos’ta bir köye taşınan İstanbullu çift Yalın ve Beyza’nın, ilk günden itibaren köylülerin Yalın’a olumsuz ve tehditkâr bir şekilde yaklaştığı ve bir gün Yalın’ın bir gencin saldırısına uğramasını anlatıyor. Bu saldırıyla birlikte Yalın’ın gerçekte kim olduğu ortaya çıkıyor ve köy halkı ile Yalın arasında gizli bir savaş başlıyor.

Boğa Boğa filminin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in yanı sıra Gürgen Öz, Müge Bayramoğlu, Onur Gürçay, Aşkın Şenol, Hayat van Eck, Kerem Arslanoğlu, Onur Akgülgil, Ahmet Baki Kurtuluş ve Nadi Güler gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor. Büyük bir merakla beklenen film, 21 Nisan’da Netflix’te yayınlanacak.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.