Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix Berlin Dizisinin Yayın Tarihini Açıkladı!

Netflix Berlin Dizisinin Yayın Tarihini Açıkladı!

La Casa de Papel hayranlarının beklediği Berlin dizisinin yayın tarihi sonunda açıklandı. 

İspanyol dizilerinin en popülerlerinden biri olan La Casa de Papel için beklenen haber sonunda geldi. Dizinin uzun süredir beklenen spin-off'u için bir tarih açıklandı.

Berlin Dizisinin Çıkış Tarihi Açıklandı!

Geçtiğimiz yıllarda duyurulan spin-off dizisi Berlin, La Casa de Papel'in sevilen oyuncularından Berlin’i ele alacak. Pedro Alonso'nun hayat verdiği Berlin karakteri, bu sefer Profesör’ün rolünü üstlenecek ve  tüm soygunu planlayan kişi olacak.

La Casa de Papel‘in de yapımcısı olan Netflix, resmi YouTube kanalı üzerinden paylaştığı fragman ile çok beklenen yapımın yayın tarihini açıkladı. Berlin dizisi, 29 Aralık tarihinde sadece Netflix’te yayında olacak.

La Casa de Papel’deki olayların çok öncesinde geçen Berlin dizisinde Berlin, en iddialı soygunlarından birisini planlamak için Paris’te bir çete ile bir araya gelir. Ekip, planın ardından büyük soygun için harekete geçer.

Dizinin kadrosunda Pedro Alonso, Michelle Jenner, Tristán Ulloa, Begoña Vargas,  Julio Peña ve Joel Sanchez gibi ünlü isimler yer alıyor.

Berlin, La Casa de Papel dizisinde soygunlar için kilit bir isimdi ve seyirciyi etkilemeyi başardı. Spin-off dizide de şüphesiz bu kadar önemli olacak olan Berlin, seyirciye yine kendini sevdirmeyi başaracak gibi görünüyor.

 

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.