Öğrenci Kariyeri Banner

Nehrin Üzerinde Çalışmaya Ne Dersiniz?

Nehrin Üzerinde Çalışmaya Ne Dersiniz?

Özellikle pandemi dönemiyle birlikte daha yakından tanıdığımız uzaktan çalışma, hayatımızda hızla yerini almış bulunuyor. Evinizde, kafelerde veya ofis dışında bir mekanda çalışmanızdır. Bazı çalışanlar, daha esnek koşullara sahip olmasından dolayı uzaktan çalışmayı tercih ederken diğer çalışanlar, ofis ortamını daha sıcak veya iş yapmaya daha elverişli olarak görüp ofis ortamını tercih edebiliyor.

Monoligt Studio’nun Enclaves olarak adlandırılan projesinde, hem sosyal mesafenize dikkat ederek hem de iş arkadaşlarınızla buluşarak çalışma imkanı bulacaksınız. Çalışma ortamlarına yepyeni bakış açısı getiren bu projede, suyun üzerinde yüzen kapsüller bulunuyor. Kişisel kapsülünüze ulaşmak için ise kıyıda bulunan kanoları kullanmanız gerekmekte. Kanolar sayesinde kapsülünüze ulaştıktan sonra dilediğiniz şekilde çalışabilirsiniz. Yeni dönem alışkanlıklarına katılacağını düşündüğümüz bu proje oldukça ilgi çekiyor.

Uzaktan çalışma kavramını farklı boyutlardan ele almamızı sağlayan  Enclave’lerin tasarımı ise Krakow Güzel Sanatlar Akademisi (Polonya) mezunu Agnieszka Bialek tarafından yapılmış. Proje hazırlanırken doğadan ilham alındığını da söylemeliyiz. Kapsüllerin sabitlenmesi konusunda nilüfer yaprakları örnek alınmış.

Kapsülleri kullanmak için tek yapmanız gereken, gündüz veya gece fark etmeksizin sahip olabileceğiniz kişisel kapsülünüz için saatlik olarak rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. 

Kaynak için tıklayınız

 


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.