Öğrenci Kariyeri Banner

Ne Yiyeceğinize Karar Veren Restoran: Pep’s Place

Ne Yiyeceğinize Karar Veren Restoran: Pep’s Place

Gıda ve içecek sektörünün devlerinden PepsiCo, tüketiciler için çok büyük kolaylık sağlayacak olan sanal restoranını açtı. Bu restoranla, saatlerce ne yiyeceğinizi düşünmenize gerek kalmayacak.

Pep’s Place olarak adlandırılan restoran, müşteriler için oldukça anlaşılır ve kolay bir sistem. Tek yapmanız gereken, ne içeceğinize karar vermek. Siz içeceğinizi seçtikten sonra sanal restoran, o içeceğin yanına yakışacak yiyeceği otomatik olarak önerecek. Böylelikle, kararsızlık süreciniz ortadan kalkacak ve yemeğinizi keyifle yiyebileceksiniz.

Pepsi’nin Pazarlama Müdürü Todd Tiger ,“Yıllardır Pepsi’nin çeşitli yiyecekler için mükemmel bir tamamlayıcı olduğunu biliyoruz. Ancak tüketiciler, yiyeceklerin Pepsi ile daha iyi olduğunu bilseler de, en sevdikleri yemeklerle birlikte bir içecek sipariş etmeyi unutuyorlar. Pep’s Place’in piyasaya sürülmesiyle, Pepsi ile hangi yiyeceklerin en iyi gittiği fikri etrafında inşa edilmiş bir menü ve deneyime sahip yeni bir ‘hızlı içecek’ restoran teslim konsepti tasarladık ve böylece evdeki tüketicilerin yemeklerini tam olarak optimize etmelerine olanak tanıyoruz. bunu yaparak, herkesin hemfikir olacağından eminiz.” ifadelerine yer verdi. 

Sanal restoranın nasıl çalıştığınızı anlamak için öncelikle menüye göz atmalıyız. İlk adımda, birbirinden lezzetli ve bu havalarda serinletecek bir içecek menüsü karşılarına çıkacak. Menüde olan içecekler ise Pepsi'nin tüm çeşitleri olacak.

Menüde bulunan içeceğinize karar verdikten sonra ikinci adımda, birbirinden şahane yiyeceklerle karşılaşacaksınız. İçeceğiniz bir hamburgerle, sandviçle, tavuk kanatlarıyla veya salatalardan biriyle eşleşebilir ve son olarak menünüze istediğiniz bir atıştırmalık ekleyebilirsiniz

Sadece sanal restoran olarak karşımıza çıkan Pep's Place şu an ülkemizde faaliyette değil ve ülkemizde, hizmete girip girmeyeceğiyle ilgili detaylı bilgi bulunmamakta.

Kaynak için tıklayınız


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.