Öğrenci Kariyeri Banner

Motivasyonunuzu Artırmanızı Sağlayacak 10 Şarkı!

Motivasyonunuzu Artırmanızı Sağlayacak 10 Şarkı!

Gerek iş hayatında, gerek okulda, hatta spor yaparken hedeflerimize ulaşmamız için çalışmamız şarttır. Ancak bazen çalışmaya başlamak için biraz motive olmak gerekebilir. Böyle durumlarda en iyi yapılacak şeylerden biri ise motive edici şarkılar dinlemektir. Sizler için motive olmanıza destek olacak 10 şarkıyı derledik.

1-Power, Kanye West

West’in 2010 albümü My Beautiful Dark Twisted Fantasy'den Power şarkısı motive edici ritmi ile harekete geçmeniz için size destek sağlayacak.

2-Till I Collapse, Eminem

Eminem’in en büyük hitlerinden biri olan Till I Collapse, sözleri sayesinde sizi motive edecek.

3- Sicko Mode, Travis Scott

Travis Scott’un Sicko Mode'u 2018'in en çok dinlenen parçalarından biriydi. Şarkının alışılmadık şekilde yaptığı mix cesur bir girişim oldu diyebiliriz.

4-Level Up, Ciara

Ciara'nın bizden “seviye atlatmamızı” istemesinden oldukça motive edici olacak. Bu şarkı hızlı tempolu ve bir egzersiz için mükemmel zamanlanmış.

5-Survivor, Destiny’s Child

Klasik bir Destiny’s Child şarkısı olan Survivor, hedeflerinize ulaşmak için ihtiyaç duyduğunuz ritmi yakalamanıza yardımcı olacak.

6-Bad Guy, Billie Eilish

Billie Eilish muhtemelen 2019’un en büyük yıldızı. 2019 ilk albümünden bir numaralı hiti bunun nedenini kanıtlıyor.

7-On My Way, Tiësto feat. Bright Sparks

Hollandalı DJ ve yapımcı Tiesto'nun şarkısı fitness yolculuğuyla mükemmel bir şekilde eşleşen bir mesaja sahip bir yapım.

8-Don’t Start Now, Dua Lipa

Dua Lipa 2017'de çıkardığı şarkılar ile büyük bir üne kavuştu. 2019'da nefis bir şekilde bağımsız olmayı ve ritmini kulübe ya da spor salonuna uydurmayı başardı.

9- Giant, Calvin Harris feat. Rag’n’Bone Man

“Ben devim, omuzlarımın üzerinde durun, bana ne gördüğünüzü söyleyin” İskoç DJ Calvin Harris'in son hitinde cesur boynuzlar ve ruhsal bir vuruşla arka plandaki motive edici ruhu size hissettiriyor.

10-God Is a Dancer, Tiësto and Mabel

İngiliz şarkıcı Mabel, Hollandalı DJ ve yapımcı Tiësto'nun bu hızlı tempolu elektronik parçasına farklılık getiriyor.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.