Öğrenci Kariyeri Banner

LinkedIn Profilinizin Puanını Öğrenin

LinkedIn Profilinizin Puanını Öğrenin

LinkedIn iş dünyasının can damarı, kariyeriniz için bir vitrin, kendinizi göstermenin yegane yolu... Ama gerçekten bu yolu yeterince iyi kullanabiliyor musunuz?

Konu sosyal medyaya geldiğinde net bir ölçüte sahip olamıyoruz. Acaba o son gönderiyi atmasa mıydık? LinkedIn de günlük değil ki canım, ne diye iş dünyasına dair fikrimizi uzun uzun anlattık! İmajımız mı zedelendi, fazla mı profesyonellikten uzak göründük... Şüphe, şüphe ve daha çok şüphe!

LinkedIn yöneticileri bu durumun farkında olacaklar ki, şüphelerimizi silecek müthiş bir özellik geliştirmişler! Pek bilinmeyen bu LinkedIn özelliği sayesinde profilimizin gücünü ölçebiliyoruz! Tek yapmamız gereken buraya tıklamak ve profil skorumuz, eksi/artı yönlerimiz, sektörümüzdeki diğer insanlarla detaylı bir karşılaştırmamız karşımızda!

Umarım bu özellikle hesabınızın değerini görür, eksik yönlerinizde iyileştirmeye gidersiniz! Yorumlara skorlarınızı yazmayı unutmayın!

Eğer LinkedIn profilinizi güçlendirmek istiyorsanız, bu içeriğimize de göz atmayı unutmayın:

10 Maddede Daha Güçlü Bir LinkedIn Profiline Sahip Olun

 


Yağmur  Aydemir

Content Writer

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.