Öğrenci Kariyeri Banner

Unicorn Bootcamp Başlıyor!

Unicorn Bootcamp Başlıyor!

“BE A UNICORN IN A FIELD OF HORSES🦄

 Çukurova Üniversitesi EMÖT olarak kaçırmak istemeyeceğiniz bir etkinlikle karşınızdayız. “Bir girişimcilik fikrim var ve onu nasıl hayata geçireceğim” diyorsanız Unicorn Bootcamp tam size göre.

Peki sizleri neler bekliyor? 

Ekibinizle katılacağınız Unicorn Bootcamp’de 4 gün boyunca Zoom platformundan çeşitli eğitimler ve Discord kanalı üzerinden alacağınız mentor desteği ile etkinlik sonunda ekibinizle geliştirdiğiniz iş fikrinizi jürilerimize sunacaksınız. Bu süreçte sertifikalı liderlik programı, kişilik envanteri testi kazanma şansına sahipsiniz. Ayrıca birbirinden değerli eğitmen, mentor, jüri ve melek yatırımcılar ile tanışma fırsatını yakalayacaksınız. Keyifli oyunlarla, sosyal konuklarımızla ve dinamik EMÖT ekibiyle de verimli geçireceğiniz zamanların yanında eğleneceğinize eminiz. Ücretsiz ve sertifikalı olan bu etkinliğimize katılmak için tek yapmanız gereken sunumunuzu hazırlayıp katılım formunu doldurmak.”

 Başvuru için tıklayınız.

 


Yaren İrem Binici

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yaren İrem Binici

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.