Öğrenci Kariyeri Banner

Kariyerine İŞKUR'la Yön Ver!

Kariyerine İŞKUR'la Yön Ver!

Gençler ve Sektöründe Öncü Firmalar İŞKUR Dijital Kariyer Gününde Bir Araya Geliyor!

İŞKUR tarafından yerel düzeyde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar ile çalışma hayatına yeni atılacak eğitimli/nitelikli gençleri buluşturacak. Dijital Kariyer Gününün amacı gençlerin sektörler ve firmalar hakkında bilgi sahibi olmasına ve iş bulmasına aracılık etmek, düzenlenecek etkinlikler vasıtasıyla öğrencilerin kariyer planlamalarına yardımcı olmak, aynı zamanda kurum ve kuruluşların nitelikli iş gücüne erişimini kolaylaştırmaktır.

Etkinlikte, alanında uzman eğiticiler, kariyer planlaması yapan gençlere 15 Ocak 2021 tarihinde ilham kaynağı olacak konularda bilgiler verecekler. 

Etkinlik kapsamında gerçekleştirilecek iş kulübü atölye çalışmalarıyla gençlerin, firmaların İK temsilcileriyle bir araya getirilmesi desteklenerek, işe alım süreçlerinden, staj fırsatlarına, mülakatlarda firma beklentilerinden mülakatlarda nelere dikkat edilmesi gerektiğine kadar birçok konuda kariyer planlaması yolundaki gençlere rehberlik edilecektir.

 

Kayıt İçin Tıklayın

 

 


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.