Öğrenci Kariyeri Banner

Karantina Günlerinde Evde Yapabileceğiniz Ücretsiz Egzersiz Programları

Karantina Günlerinde Evde Yapabileceğiniz Ücretsiz Egzersiz Programları

 

 Şu sıralar neredeyse her gün evdeyiz. Belki birkaçımız işe gidiyor okul okuyanlar ise tüm gününü evde geçiriyor. Hal böyleyken hareketsiz kalmak, kilo almak tabi oluyor. Artık teknoloji bu kadar ilerlemiş ve yıl 2021 olmuşken hiçbir şeye engel yok. Buna sporsuz kalmamak da dâhil.

 Biz de internetten faydalanabileceğiniz onlarca spor videolarından işinize yarayacak bir kaçını sizin için derledik.

 

1.Nike Training Club

Nike Training Club adından da anlaşılacağı gibi Nike giyim markasının gerçekleştirdiği bir egzersiz uygulamasıdır. Uygulama içinde pek çok egzersiz çeşidi bulunmakta ve videoların kalitesi oldukça iyi. Ayrıca uygulama yeni sayılmasına rağmen kategorisinde en çok tercih edilenlerden biri haline geldi.  İhtiyaçlarınıza göre antrenörünüz size bir program ayarlıyor. Uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz lakin her uygulama gibi içerisinde ücret karşılığında satın alabileceğiniz, premium programlar da bulunmakta. Uygulamanın hem Android hem de iOS sürümü bulunmakta.

 

2.Chloe Thing Free Home Workout Program

Kısa sürede de etkili sonuçlar vermesiyle adını duyuran Chloe Ting’a ait “Free Home Workout Program ” sitesini de sizlerle tanıştırmak istedik.

Chloe Ting egzersiz videolarıyla ünlenmiş, youtuber da olarak bilinen biridir. İnternet sitesinde pek çok vücut tiplerine göre programlar oluşturmuş.

Örneğin, kum saati bir vücut tipi hedefleyenler için “25 Days Hourglaas Challenge” adlı programını önerebiliriz. Program günlük 10-50 dakika arasında sürüyor ve her güne ayrı bir egzersiz sıralaması sizin için hazır halde programlanmış.  

 

  1. Leslie Sansone

Dışarı çıkıp yürüyemiyoruz hava soğuk, spor salonuna yazılamıyoruz hastalık var, evde yürüyüş bandımız yok, nasıl yürüyeceğiz? İşte bunun tam cevabı: Leslie! Bir odanın içinde belirli hareketlerle sizi dilediğiniz kadar mil yürüten bu programa da göz atmanızı öneririz. Sizin için birkaç başlangıç egzersizini de ekledik.

30 Minute Boosted Fitness Walk | Walk at Home

20 Minute Boosted Walk | Walk at Home

 

İlginizi Çekebilecek İlgili Başka İçeriklerimiz

Evde Spor Yapmak için İndirilmesi Gereken 7 Uygulama


tuğba özdemir

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Özdemir...

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.