Öğrenci Kariyeri Banner

Evde Spor Yapmak için İndirilmesi Gereken 7 Uygulama

Evde Spor Yapmak için İndirilmesi Gereken 7 Uygulama

Bugünlerde hepimizin ortak şikayeti evde hareketsiz kalmak. Neredeyse 1 aya yakındır evlerdeyiz.  Çoğumuz can sıkıntısından buzdolabı ve odamız arasında gidip geliyoruz ve bu yolculukta birçok kez küçük kaçamaklar yapıyoruz. Yaptığımız kaçamakların bize dönüşü genellikle aldığımız kilolarla oluyor. Bu yazımızın içeriğinde bu duruma son vermek için evde yapabileceğiniz hareketleri sunan en iyi uygulamaları derledik.


1- Down Dog


yoga


Yogaya merakınız var ve hiç başlamak için fırsatınız olmadıysa 1 Mayısa kadar ücretsiz bu uygulamayı denemelisiz. Her gün 15 dakika yoga yaparak hem fiziksel hem de ruhen rahatlamayı hissedeceksiniz. Uygulamayı indirdiğinizde süresini, çeşidini ve seviyesinizi belirleyebileceğiniz bir ana menüsü var. Seçimlerinizi yaptıktan sonra yogaya başlayabilirsiniz.


Google Play 


App Store


2- Freeletics


Uygulamada kilonuzu boyunuzu cinsiyetinizi çıkan ekrana girdikten sonra en önemli 3 hedefinizi soruyor. Yağ yakmak, kas geliştirmek, stres atmak gibi. Daha sonrasında kendi vücut ağırlığınızla ya da dambıllarla yapmak istediğiniz antreman programını şekillendiriyorsunuz. Sonrasında coach’un tavsiyeleri karşınıza çıkıyor. Emin olun düzenli yaparsanız alacağınız sonuç sizi de şaşırtacak. İçindeki pek çok içeriği ücretli olarak sunsa da evde spor için ideal uygulamalardan biri.


Google Play


App Store


3- Nike Training Club


Nike neredeyse ayakkabıları kadar güzel bir uygulamayla karşımızda. Premium üyeliği de olan uygulamanın ücretsiz sürümü bile spor için size iyi bir hizmet sunuyor.


niketr


Google Play


App Store


4-MuscleWiki


wikisport


Maalesef uygulaması App Store’da olmayan ama spor için harika hareketler sunan bir uygulama. Çalıştırmak istediğiniz bölgeyi vücudunuzla ilgili bölüme ekranda tıkladığınızda size hareketler gösteriyor. Eğer evde dambıllarınız varsa birçok hareketi deneyebilirsiniz.


Google Play


5-Sworkit


App Store’da olmayan başka bir uygulamamız da Sworkit. Çalıştırmak istediğiniz  bölgeyi ve antreman sürenizi belirledikten sonra spora başlayabilirsiniz. 30 gün boyunca ücretsiz deneyebileceğiniz bu uygulama evde ekipmansız spor için son derece ideal.


Google Play


6-Fit365


womenforsport


Hem beslenme önerileriyle hem de spor hareketleriyle son derece güzel bir uygulama olan Fit365’i ingilizce ve türkçe dil desteğiyle App Store’dan ücretsiz indirip kullanabilirsiniz.


App Store


7-Workout for Women


Bu uygulama kadınlarımıza özel. Türkçe dil destekli bu programda istediğiniz bölgeyi seçerek çalıştırmak istediğiniz yer ile ilgili hareketlere ulaşabilirsiniz. 


www


Google Play


App Store


Özgün İçerik: Bu içerik ÖğrenciKariyeri yazar ekibinden Halil PINARBAŞI tarafından oluşturulmuştur.


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.