Öğrenci Kariyeri Banner

İşkur Akademik Çalışma Programı Bursu

İşkur Akademik Çalışma Programı Bursu

Türkiye İş Kurumu İşkur Akademik Çalışma Programı Bursu Başvuruları Başladı. Akademik Çalışma Programı kapsamında her bir başarılı çalışma için lisans öğrencilerine 2.500 TL, yüksek lisans öğrencilerine 5.000 TL ve doktora öğrencilerine 7.500 TL tutarında destek sağlanacaktır.
Başarılı adaylara verilecek destekler karşılıksız olacak ve destek sahiplerine herhangi bir sorumluluk yüklemeyecektir.

Akademik Çalışma Programı; lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri tarafından hazırlanacak olan akademik çalışmaları teşvik etmek, çalışma hayatı ve istihdam alanına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen bir programdır.

Program ile; lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerini araştırma yapmaya teşvik etmek, öğrencileri destekleyerek işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik beşeri sermaye havuzunun genişletilmesine katkı sağlamak, başarılı ülke uygulamalarının incelenerek ulusal bazda bilimsel kaynak oluşturacak akademik yayınların sayısını artırmak ve akademik çalışmaların sonuçlarının işgücü piyasasına uyarlanarak ülke menfaatlerine yönelik politikaların oluşturulmasını sağlamak amaçlanmaktadır.

Burs başvuru koşulları için buraya tıklayabilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi 14 Nisan 2021.

Başvuru için tıklayın.

 

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz diğer yazılarımız ;

TEV Lipodistrofi Araştırma ve Eğitim Bursu

ANSO Yüksek Lisans ve Doktora Burs Başvuruları Başladı

Rotary Barış Bursu Başvuruları Başladı!

 


Aleyna  Karataş

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aleyna Karataş..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.