Öğrenci Kariyeri Banner

iPhone 15'in Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı!

iPhone 15'in Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı!

Apple'ın yeni telefonu için artık sayılı günler kaldı. Her gün yeni detayları ortaya çıkan iPhone 15 serisi Eylül ayında tanıtılacak. 

Apple tarafından iPhone 15 serisinin ne zaman tanıtılacağı kesin olarak açıklanmadı. Ancak 9to5Mac’e göre Apple’ın iPhone 15 için düşündüğü tarihi ortaya çıktı.

Apple iPhone 15'i Ne Zaman Tanıtacak?

9to5Mac’in haberine göre ABD'deki mobil operatör çalışanlarının 13 Eylül’de izin almamaları istendi. Bu isteğe gerekçe olarak ise gerçekleştirilecek büyük bir akıllı telefon etkinliği gösterildi.

Bu büyük etkinliin Apple tarafından düzenleneceğine kesin değil. Ancak, şirketin iPhone’ları Eylül ayında tanıtması, bu iddianın doğru olabileceğini düşündürüyor. Ayrıca 13 Eylül’ün çarşamba gününe denk gelmesi de ihtimali güçlendiriyor. Apple, geçen yıl gerçekleştirdiği etkinliği de çarşamba günü gerçekleştirmişti.

Lightning yerine USB-C ile gelecek iPhone 15 serisi hakkında şimdiye kadar birçok bilgi sızdırıldı. Tüm serinin daha büyük bataryalarla geleceği söyleniyor. Ayrıca, Pro modellerin ses tuşlarının eylem butonuna dönüşmesi ve periskop kameraya sahip olması da ihtimallerden bazıları. iPhone 15 Pro’da fiyatların artmasına neden olacak titanyum çerçeve ile çıkacağı da söylentiler arasında.

 

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.