Öğrenci Kariyeri Banner

4 Ağustos İtibariyle Vizyona Giren Filmler!

4 Ağustos İtibariyle Vizyona Giren Filmler!

Türkiye'de bu hafta 7 film vizyona girecek. 4 Ağustos Cuma gününden itibaren vizyona giren filmleri sizler için derledik!

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler!

1. Meg 2: Çukur (4 Ağustos)

 Bir araştırma ekibinin görevleri, kötü niyetli bir maden operasyonu nedeniyle sekteye uğrar. Kendilerini zorlu bir durumla karşı karşıya bulan ekibin yolculukları bir kaosa dönüşür. Hayatta kalmak için tehlikeli bir savaşa dahil olmak zorunda olan ekip, zamana karşı yarışırken acımasız yırtıcıları zekalarıyla alt etmeye çalışır.

Tür: Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Ben Wheatley
Oyuncular: Jason Statham, Jing Wu, Cliff Curtis

2. Başkalarının Çocukları (4 Ağustos)

Başkalarının Çocukları, sevgilisinin çocuğunu kendi çocuğu gibi sevmeye başlayan bir kadının yaşadıklarını konu ediyor.

Tür: Dram
Yönetmen: Rebecca Zlotowski
Oyuncular: Virginie Efira, Roschdy Zem, Chiara Mastroianni

3. Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası (4 Ağustos)

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası, insanların dünyasını korumaya çalışırken kendilerini büyük bir tehlike ile karşı karşıya bulan Kaplumbağa kardeşlerin hikayesini konu ediyor. 

Tür: Aksiyon, Macera, Animasyon
Yönetmen: Jeff Rowe, Kyler Spears
Oyuncular: Nicolas Cantu, Shamon Brown Jr., Micah Abbey

4. Venüs'te Görüşürüz (4 Ağustos)

Az bir ömrü kalan Mia’nın ölmeden önceki son arzusu, hiç tanımadığı biyolojik annesine kavuşmaktır. Mia, annesini bulma umuduyla Avrupa’ya gitmeye karar verir. Yolculuk sırasında genç kız, ölümlü bir trafik kazasına karışan ve bu nedenle de vicdan azabı çeken Kyle ile tanışır. Kısa süre içerisinde güzel bir bağ kuran ikili, Mia’nın annesini birlikte aramaya karar verir. Unutulmayacak maceralar yaşadıkları bu yolculuk sırasında Mia ve Kyle arasında ummadıkları bir aşk doğar.

Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Joaquín Llamas
Oyuncular: Virginia Gardner, Alex Aiono, Rob Estes

5. Nefes Alma (4 Ağustos)

Yaşlı bir adam, hayatını insanardan uzak, köpeği ile birlikte ormanın derinliklerindeki bir kulübede geçirir. Bir gün Joe adında genç bir adam yolunu kaybettiğini iddia ederek yaşlı adamın kapısını çalar. Ziyaretçi kabul etmeye alışık olmayan yaşlı adam, Joe’yu sorguya çeker. Birkaç irdeleyici sorunun ardından ortam sakinleşir ve ikili samimi bir şekilde konuşmaya başlar. Dışarıda fırtına başlarken yaşlı adam, Joe'yu giderek daha fazla paniğe sokan korkunç bir hikaye anlatmaya başlar.

Tür: Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Lucky McKee
Oyuncular: Stephen Lang, Marc Senter, Patch Darragh

6. Lanetli Miras: Yanlış Adres (4 Ağustos)

Asiye, geçmişine ait bilmediği gerçekleri öğrendiğinde, yüzleşmeye casaret edemez. Bu nedenle Asiye, profesyonel paranormal araştırma ekibi Ozan ve Taner'den yardım ister. Asiye ekibe, artık terk edilmiş olan, eskiden yaşadığı ev ile ilgili hikayeyi anlatır. Anlatılanları ilgi çekici bulup, eve giden ekip, burada birtakım paranormal olaylar yaşar. Asiye’nin gizlediği sır nedeniyle başları derde giren ekip, yaptığı araştırmalarla saklı kalan bir sırrı gün yüzüne çıkarır.

Tür: Gerilim
Yönetmen: Omma Okan Kılıç
Oyuncular: Caner Çiftçi, Turgay Yıldız, Ebrar Gür

7. Mir: Anka (4 Ağustos)

Sena ve arkadaşlarının hayatı, Buğra'nın sahafta gezerken eski bir Farsça kitap almasıyla alt üst olur. Bu sırada bir müzisyen grubuna Karnoha cin kabilesinin en azılısı olan Anka musallat olur. Sinan'ın ölüm haberini alan Sena ve arkadaşları, çok geçmeden bambaşka bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.

Tür: Korku
Yönetmen: Ekrem Düzgünoğlu
Oyuncular: Simge Can, Ethem Çap, Umut Durmaz

 

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.