Öğrenci Kariyeri Banner

İnsanları Ti'ye Alarak 100 Milyon Takipçiye Ulaştı!

İnsanları Ti'ye Alarak 100 Milyon Takipçiye Ulaştı!

TikTok'ta 100 milyon aboneyi geçen ikinci kullanıcı 21 yaşındaki Khabane Lame oldu!

Dünyanın en popüler video paylaşım uygulamalarından olan TikTok, özellikle gençlerin vazgeçilmez sosyal mecralarından bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. İtalya'nın Chivasso kentinde yaşayan ve Mart 2020'de TikTok hesabı açan Senegalli Khabane Lame, 17 ayda 108,8 milyon takipçiye ulaşarak TikTok tarihine geçti ve 100 milyon barajını aşan ikinci kullanıcı oldu.

Senegal'de doğup 1 yaşındayken ailesiyle İtalya'ya göç eden Lame, takipçi sayısı en hızlı artan ve Avrupa'da en çok takip edilen TikTok içerik üreticisi unvanını da kazandı.

Lame röportajında, 15 Mart 2020'de koronavirüs nedeniyle çalıştığı fabrikada işten çıkarıldığını ve TikTok'a o zaman başladığını dile getirdi. 

Lame, çocukluğundan beri insanları güldürmeyi sevdiğini ve işsiz kaldığı dönemde de TikTok videoları çekmeye karar verdiğini söyledi. Sessiz komedyen olarak da anılan Lame, basit işlerin karmaşık yollarla yapılmasını gösteren TikTok videolarıyla dalga geçen skeçler çekiyor. Lame'nin gönderi başı yaklaşık 50 bin dolar kazandığı konuşuluyor.

TikTok'un en çok takipçiye sahip hesabı unvanı ise 123,6 milyon abonesi ve toplam 9,8 milyar beğenisi olan Charli d'Amelio'ya ait.

Toplam beğenisi 1,6 milyar olan Lame'nin, kısa sürede d'Amelio'yu geçerek TikTok'ta en çok takipçiye sahip içerik üreticisi olacağı düşünülüyor.

Kaynak için tıklayınız


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.