Öğrenci Kariyeri Banner

İngilizce Öğrenmek İçin İzleyebileceğiniz 5 Dizi

İngilizce Öğrenmek İçin İzleyebileceğiniz 5 Dizi

İngilizcenizi geliştirmek için birçok kişiden dizi izleme önerisi duymuşsunuzdur. Ancak binlerce dizi ve film arasından hangisinin doğru film ya da dizi olduğuna karar vermek oldukça zor. Birçok öneri genellikle kişilerin kendi ingilizce seviyelerine göre olur.

Buradan yola çıkarak bizler de sizlerin işine yarayacağını düşündüğümüz, hepsi basit düzeyde ve anlaşılması kolay olan dizileri listeledik.

Extra English

Tanıdık bir sitcom tv dizisi ortamında aşklarını, yaşam krizlerini ve zıt ilgi alanlarını oynamak için bir araya gelen dört genç yetişkin olan Bridget ve Annie, Hector ve Nick'in hikayesini anlatıyor. İki kız Londra'da bir daireyi paylaşıyor ve Nick onların komşusu.

Çok temel düzeyde İngilizce bilen Hector ziyarete geldiğinde her şey ters gitmeye başlar. Hector'un İngilizce diline hakim olma çabaları, dizinin temel dinamiğini ve dil öğrenme içeriğini sağlıyor. Senaryo, İngilizce dilinin basit ve her düzeyde anlaşılabilir olması için özenle yazılmıştır.

Family Guy

Dizi genel olarak kurgusal şehir Quahog, Rhode Island'da yaşayan Peter ve Lois, çocukları Meg, Chris ve Stewie ve antropomorfik köpekleri Brian'dan oluşan Griffin ailesini konu alır. Dizi Amerikan kültürü, toplum, televizyon ve farklı insanlık hâllerini yansıtıyor.

The Office

The Office, Dunder-Mifflin Kağıt Şirketi'nin Scranton şubesinin çalışanlarını konu alır. Ofis çalışanları her gün ilginç kişilikli patronlarına katlanmaya devam eder. Çalışanların da çok normal olduğu tam olarak söylenemez.

How I met Your Mother

Ted Mosby , arkadaşları ile kendisine küçük bir dünya yaratmış bir mimardır. En iyi arkadaşı Marshall Eriksen'in nişanlısı ve dokuz yıllık sevgilisi Lily Aldrin'e evlenme teklif etmesinin ardından yalnız kalacağı korkusu ile kendisine ruh ikizi olan "o" kızı aramaya başlar.

Friends

Friends dizisi, günümüzde hala severek izlenen 20'li yaşlarında hepsi birbirinden farklı karakterde olan 3 kadın ve 3 erkek karakterden oluşan New York'ta yaşadıkları hareketli, komik, eğlenceli ve hayat dolu maceraları konu alıyor.

 

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.