Öğrenci Kariyeri Banner

İngilizce Öğrenmek İçin 5 Neden

İngilizce Öğrenmek İçin 5 Neden

İngilizce, yaşadığımız çağda küresel bir dildir ve insanlığın ortak iletişim aracı haline gelmiştir. İngilizce öğrenmek artık bir gereklilik değil, zorunluluktur. Zorundayız çünkü her geçen gün küreselleşen ve dijitalleşen bir dünyada yaşıyoruz. Eğer hala neden öğrenmeniz gerektiğini merak ediyorsanız, İngilizce öğrenmeniz için 5 nedeni sizler için derledik. 

 1. Dijitalleşen Bir Dünyada Yaşıyoruz 

İngilizce öğrenmemiz için 5 Neden1

Artık kıtalar arası yolculuk yapmak için uçağa binmemiz gerekmiyor, dijitalleşen dünyamızda uçağa binmeden, tek bir tık ile yolculuk edebilir ve istediğimiz zaman insanlarla iletişime geçebiliriz. Aynı zamanda İngilizcemizi kullanmamız gereken zamanlar da bir tık uzağımızda. 

2. Çoğu Kaynak İngilizce 

İngilizce öğrenmemiz için 5 neden2

Google’a merak ettiğiniz konu ile ilgili İngilizce kelimeler girip arama sonuçlarına baktığınız zaman çok daha verimli bir çıktı elde edeceksiniz. Merak ettiğiniz konular hakkında daha fazla bilgi edinmek için bile İngilizce öğrenilebilir. 

3. Dizi ve Filmleri Altyazısız İzlemek İçin

İngilizce öğrenmeniz için 5 neden3

Sevdiğim dizi ve filmleri altyazısız izlemek için, İngilizce öğrenmek, beni en motive eden konu olmuştur. Bence sizin için de öyledir. Gerçekten altyazıda ne yazdığını önemsemeden sadece favori oyuncunuzun jest ve mimiklerine odaklanmak istemez misiniz? 

4. Mülakat Dili İngilizceye Dönüyor

İngilizce öğrenmemiz için 5 neden4

Acı ama gerçek, artık çoğu firma işe alırken İngilizce mülakat yapıyor. Geleceğinizi inşa ederken İngilizce göz ardı etmemeniz gereken bir gerçek.  

5. Sebep Aramayın İstediğiniz İçin Öğrenin

İngilizce öğrenmemiz içim 5 neden5

Bazen, bazı şeyleri yapmamız için bir nedene ihtiyacımız yoktur. Zaten, en büyük nedenimiz bu konuya dair isteğimizdir. Bunun için çabalarız, sonucu görüp tatmin olmak isteriz. Sadece isteyin ve başarın. 


0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.