Öğrenci Kariyeri Banner

İngiliz Kraliyet Ailesini Konu Alan 4 Netflix Dizisi

İngiliz Kraliyet Ailesini Konu Alan 4 Netflix Dizisi

Asillik, zarafet ve gelenek… Asırlardır her yıla damgasını vurmayı başarmış Britanya Kraliyet Ailesi.

Bu içerik kraliyet ailesi hayranlarına! İzledikten sonra kendinizi kraliyet ailesinin büyüsüne dahil edeceğiniz bunun yanında tüm derinliklerine kadar İngiliz Kraliyet ailesini tanıyacağınız birbirinden güzel 4 Netflix dizisi ile karşınızdayım!

Keyifli izlemeler:)

1.The Crown

the crown

II. Dünya Savaşı’nın yarattığı zararın hemen ardından İngiltere siyasi karışıklık içindedir ve bu zor dönemde tahta bir kadın geçmektedir. II. Elizabeth'in tahta geçmesi ile yeni bir dönem başlayacaktır. Kraliçe II. Elizabeth'in tahttaki ilk yıllarının perde arkasının konu edildiği dizide, siyasi rekabetler, 20. Yüzyılın bir kısmına yol veren olaylar, aşk ve kavgalar anlatılmaktadır.
4 Sezon olan bu dizinin zengin oyuncu kadrosu ilk olarak 2016 yılında dijital platformdan yayınlanmaya başlamıştır. %97 eşleşmeye ulaşan dizi 40 bölümden oluşmaktadır.

 

2.The Royal House of Windsor

the royal house of windsor

I. Dünya Savaşı sırasındaki yoğun Alman karşıtlığı hassasiyet sırasında, kraliyet ailesi kendini yeniden tanımlar. Bir belgesel dizi olan The Royal House of Windsor, Britanya Kraliyet ailesinin 100 yılda vermiş olduğu mücadeleyi incelemektedir. 1 Sezon ve 6 Bölümden oluşan bu dizi bir solukta bitirilecek kadar kısa!

 

3.The Story of Diana

the story of diana

Prens Harry’nin 1997 yılında hayatını kaybeden güzelliği dillere destan olan annesi Prenses Diana’yı anlatmaktadır. Onu tanıyanlar, yakınları ve erkek kardeşinin anlattığı 2017 yılında başlayan dizi, 1 Sezon-2 bölümden oluşmaktadır ve devamı beklenmektedir.

 

4.The Windsors

the windsors

100 yıldan bu yana Kraliyet Ailesini temsil eden Windsorslara komedi kısmından bakmaya ne dersiniz? İzlerken güleceğiniz adeta sıcacık bir dizi. 2016 yılından beri yayınlanmaya devam eden dizi, 3 sezon ve 20 bölümden oluşmaktadır. %86 eşleşmeye ulaşan, zengin kadrosu ile gözleri büyüleyen bu diziyi kesinlikle izlemelisiniz!

 

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriğimiz:

İngiliz 5 Çayı Geleneği

 

Özgün İçerik


İlayda Tanyel

Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.