Öğrenci Kariyeri Banner

Haluk Levent'ten, 'AHBAP'a Yapılan Bağışlara El Konulacak' İddialarına İlişkin Açıklama!

Haluk Levent'ten, 'AHBAP'a Yapılan Bağışlara El Konulacak' İddialarına İlişkin Açıklama!

Ünlü şarkıcı ve AHBAP derneği kurucusu Haluk Levent, dün yaptığı açıklama duyurusunun üzerine ortaya atılan iddialar nedeniyle beklenenden daha erken açıklama yaptı.

Levent, Kahramanmaraş depreminde Ahbap Derneği ile birlikte 1 milyar TL’den fazla bağış toplamış ve depremzedelerin yaralarının daha hızlı sarılmasına destek olmuştu. Ancak Levent, Kahramanmaraş depreminde Ahbap aracılığıyla yardım toplanmasına tepki gösteren kişiler tarafından sosyal medyada linç edilmeye çalışılmıştı. Dün akşam Twitter hesabından paylaşım yapan ünlü şarkıcı, “Yarın akşam 22.00 de önemli bir açıklama yapacağım" diyerek merak uyandırmıştı.

Konuyla ilgili paylaşım yapan Levent, çok fazla spekülasyon yapıldığını ve bu nedenle açıklamayı beklenenden erken yaptığını ifade etti. Levent açıklamasından hemen önce yaptığı paylaşımında “Sizin paranız benim namusum! Hiç kimseye kuruluşa vermem! Veremem! Kimse de benden istemedi! Şu an yüzbinlerce insan evsiz donuyor. İlk iş Toki ile görüştüm. Acil konut yaptıracağız!” sözlerine yer verdi

Levent'in açıklaması şu şekilde:

 

 

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.