Öğrenci Kariyeri Banner

YÖK Üniversitelere Uzaktan Eğitim Kararıyla İlgili Yeni Bir Bildiri Gönderdi

YÖK Üniversitelere Uzaktan Eğitim Kararıyla İlgili Yeni Bir Bildiri Gönderdi

Yükseköğretim Kurulu geçtiğimiz günlerde yaptığı uzaktan eğitim duyurusunun ardından sadece üniversite rektörlüklerine iletilmek üzere yeni bir basın bildirisi yayınladı. YÖK tarafından 11 Şubat'tan beri medya kanalları üzerinden yeni bir paylaşım yapmıyor olmasına rağmen üniversitelere gönderdiği bu bildiri oldukça dikkat çekti.

YÖK'ün Uzaktan Eğitim Kararıyla İlgili Yeni Bildiride Neler Var?

Bildiri elimize İzmir Bakırçay Üniversitesi'nin bu belgeyi medyaya açık olarak Twitter'dan paylaşmasıyla ulaştı. Gelen duyurunun içindeki metin ilk yazılanın neredeyse aynısı olmasına rağmen tarihinin 15 Şubat olması nedeniyle oldukça dikkat çekti.

YÖK'ün Uzaktan Eğitim Kararıyla İlgili Yeni Bildiride Neler Var

Yapılan duyuru belirtildiği gibi önceki duyurudan farksız gibi gözüküyor olsa da yayınlandığı tarih dolayısıyla YÖK'ün hala yeni bir plan, program üzerinde çalıştığına dair mesajlar veriyor. Önümüzdeki günlerde açıklanacak kararlarla tekrar uzaktan eğitim ve hibrit eğitim konusunda yeni gelişmeler yaşanacağı bekleniyor.

İlginizi Çekebilir25 Üniversite Daha Online Eğitime Geçtiğini Açıkladı

Sadece online eğitim vereceğini açıklayan üniversitelerin sayısı şu an 25'e ulaştı. Önümüzdeki günlerde bu üniversitelere yenilerinin de eklenmesi bekleniyor.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.