Öğrenci Kariyeri Banner

Google Türkiye’de En Çok Aranan Kelimeler Açıklandı!

Google Türkiye’de En Çok Aranan Kelimeler Açıklandı!

Google, uzun bir süredir gün/hafta/ay ve yıl şeklinde Türkiye’de en çok aratılanları kullanıcılarıyla paylaşıyor. Mart ayında Türkiye'de en çok aratılan kelimeleri de paylaştı. 

Google, ziyaretçi ve kullanıcı sayısı bakımından dünyanın en popüler arama motoru konumunda yer alıyor. Sahip olduğu özellikler sayesinde her geçen gün daha fazla kullanıcı kazanan bu arama motoru, şu anda kendi pazarında lider.

Google tarafından paylaşılan listeye baktığımızda, internette en çok “Galatasaray Konyaspor” şeklinde arama yapıldığını görüyoruz. Konyaspor’un Galatasaray’a karşı 2 – 1 galip geldiği futbol maçı, büyük bir ilgi ile takip edildi.

Google'da En Çok Aratılanlar!

Sıra Aratılan İfade
1 Galatasaray Konyaspor
2 Bolu deprem
3 Çanakkale zaferi
4 18 Mart Çanakkale
5 Konyaspor
6 Victoria Secret
7 18 Mart Çanakkale Zaferi
8 Togg sipariş
9 Taraftarium
10 Selcuksports
11 Süper Lig puan durumu
12 Taraftarium 24
13 FB
14 Selçuk sports
15 Sivasspor
16 FB Maçı
17 Selçuksports
18 Superlig
19 Fenerbahçe
20 Super lig

En çok aratılan ikinci konu ise 16 Mart tarihinde Bolu’da meydana gelen deprem. Herhangi bir can kaybı yaratmayan deprem çevre illerde de hissedildi. 18 Mart Çanakkale Zaferi, geçtiğimiz günlerde ön siparişlere açılan yerli elektrikli otomobil Togg ve Süper Lig, Türkiye’de en çok aratılan diğer konular arasına girdi.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.