Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp, Kullanıcılara Mesaj Göndermeye Başladı!

WhatsApp, Kullanıcılara Mesaj Göndermeye Başladı!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın bir süredir üzerinde çalıştığı yeni bir özellik kullanıma sunuldu. WhatsApp, bu özellik ile kullanıcılara mesaj gönderip, yeni özellikler hakkında bilgilendirme yapacak.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın kullanıcılara mesaj göndermeye başlayacağı bilgisi geçtiğimiz aylarda sızdırılmıştı. Geliştirme aşamasında olduğu belirtilen özellik ile, uygulamaya gelen yenilikler bir mesaj aracılığıyla kullanıcılara  iletilecekti. Bugün, WhatsApp'ın yeni özelliği kullanıcılara açık hale getirildi.

Tüm Yenilikler Mesaj İle İletilecek!

WhatsApp'ın yeni özelliği, platformun kullanıcılara direkt olarak mesaj göndermesini sağlıyor. Kullanıcılar, bu özellik ile birlikte WhatsApp hakkındaki yeni gelişmelerden anında haberdar olabilecekler. WhatsApp'ın en büyük rakibi Telegram, aynı özellikten yıllardır faydalanıyordu.

Ancak WhatsApp'ın kullanıcılara gönderdiği mesajlara cevap vermek mümkün olmayacak. Kullanıcılar, WhatsApp'taki yeniliklerden haberdar olmak istemediklerinde, WhatsApp'ın mesajlarını engelleyebilecekler. Şirket, olası dolandırıcılık girişimlerini engellemek amacıyla da kendi kullanıcı adının yanına yeşil renkli bir doğrulama rozeti koyacak.

WhatsApp'ın yeni özelliği, an itibarıyla iOS ve Android ekosistemindeki tüm kullanıcıların beğenisine sunulmaya başlandı.Bugünden itibaren popüler uygulamaya getirilen tüm yenilikleri, doğrudan WhatsApp'tan gelecek olan bir mesaj ile öğrenebileceksiniz.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.