Öğrenci Kariyeri Banner

Global CEO Andre Lacroix, 100 Yetenekle Buluşmak İçin Türkiye'ye Geldi!

Global CEO Andre Lacroix, 100 Yetenekle Buluşmak İçin Türkiye'ye Geldi!

Dünya lideri kuruluşlarda 30 yılın üzerinde deneyime sahip başarılı iş insanı ve CEO Andre Lacroix, 100 yetenekle buluşmak için Türkiye'ye geldi!

Benzersiz liderlik yaklaşımını otuz yılı aşkın bir süredir Ernst & Young, Colgate Palmolive, PepsiCo, Burger King, Euro Disney, Inchcape ve Reckitt Benckiser gibi dünya lideri kuruluşlarla oluşturmuş olan Intertek Group'un CEO'su André Lacroix, sahip olduğu deneyimleri aktarmak için genç yeteneklerle 1 Şubat tarihinde Boğaziçi Üniversitesi'nde bir araya geldi.

Bugünün ve yarının lideri olmaya aday 100 genç yetenek, her zamankinden daha iyi liderler olma yolunda durup düşünmeleri ve kendilerini yeniden keşfetmeleri için heyecan verici bir fırsat sunan şahane etkinliğe katılarak liderlik hakkında merak ettikleri her şeyin yanıtını bir FTSE 100 CEO'sundan aldı.

Andre Lacroix Kimdir?

Merkezi İngiltere Londra'da bulunan bir güvence, denetim, ürün testi ve belgelendirme şirketi olan Intertek'in CEO'su olan Andre Lacroix, kariyerine başladığı 1983 yılından beri dünyaca ünlü birçok firmada üst düzey pozisyonlarda yer alarak benzersiz deneyimler elde etmiştir. 

2015 yılından beri Intertek'in CEO'luk görevini yürüten Lacroix, 30 yılı aşkın sürede elde ettiği deneyimleri ve liderlik kazanımlarını 100 şanslı öğrencinin katıldığı bir öğleden sonra buluşmasında aktararak geleceğin lider adaylarına ilham oldu.

Etkinliğe katılım sağlama şansına sahip olan gençler, geleceğin dünyasında lider olabilmek için hangi özelliklere sahip olmaları gerektiği ve küresel kuruluşlarla rekabette üstünlük sağlamak için nasıl ilham verebilecekleri gibi birçok sorunun yanıtını bir FTSE 100 CEO'sundan yüz yüze alabildi.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.