Öğrenci Kariyeri Banner

Girişimcilik Ekosistemi Sahne XL’ta Bir Araya Geliyor!

Girişimcilik Ekosistemi Sahne XL’ta Bir Araya Geliyor!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından 3 yıl önce girişimciliğin desteklenmesi için kurulan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM), bünyesindeki startup’ların yatırımcılarla buluştuğu “Sahne XL” etkinliğini 15 Aralık Salı günü saat 14:00’te online olarak düzenliyor.  

Girişimcilik ekosistemini bir araya getiren ve girişimcilerle yatırımcıların buluştuğu “Sahne XL” 15 Aralık Salı günü saat 14:00’te online olarak gerçekleştirilecek. Pandemi sebebiyle sanal ortamda farklı bir konseptle  hazırlanan etkinlik, katılımcıların fiziki olarak BTM’ye geliyormuş gibi sanal ortamdan giriş sağlayacakları ve aynı zamanda BTM’yi sanal olarak gezebilecekleri şekilde tasarlandı. BTM’yi izleyicilerin evine taşıyacak bu etkinlikte katılımcılar, kayıt masasından kayıt yaptırdıktan sonra, sunumların yapılacağı sahnenin önünde kendileri için ayrılan koltuklardaki yerlerini alabilecek. Dileyen katılımcı, sunum öncesi veya sunum esnasında girişimcilerin standlarını ziyaret ederek projeler hakkında girişimcilerden bilgi alabilecek. 

Teknoloji yazarı Ahmet Can’ın sunumuyla gerçekleştirilecek olan etkinliğin açılış konuşmasını İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç ve BTM Direktörü İbrahim Elbaşı yapacak. 16 girişimcinin sunum yapacağı etkinliğe Serdar Kuzuloğlu konuşmacı olarak katılırken, e-spor girişimciliği üzerine düzenlenecek panelde de Sinan Güler, Kaan Kural ile Engin Sever yer alacak.

 

Detaylı bilgi ve kayıt 

 

Program Akışı 

14:00–14:20 Açılış Konuşmaları (Şekib Avdagiç, İbrahim Elbaşı)

14:20–14:45 Girişimci Sunumları

14:45–15:30 Keynote: Serdar Kuzuloğlu

15:30–15:55 Girişimci Sunumları

15:55–16:30 Panel: E-Spor (Sinan Güler, Kaan Kural, Engin Sever)

Kapanış

 

SAHNE ALACAK 16 GİRİŞİM 

Noticy: Su, enerji ve para tasarrufu yapmanızı sağlarken çocuklarımızın da bilinçli bireyler olarak yetişmesine yardımcı olan akıllı ev aletleri.

Arche Robotics: Covid-19 ile önem kazanan halka açık alanlarda ve toplu taşıma çözümlerindeki hijyen problemine otonom bir çözüm sunan platform.

Işın: Kısa ve uzun mesafelere uygun olarak tasarlanmış trafiğe takılmadan, hızlı, güvenli ve çevreci olan tek başına seyahat edebilme kolaylığı sağlayan elektrikli bisiklet. 

Vaveyla: Yapılan görevlerle puan kazanılan ve bu puanlarla uygulama içerisindeki dükkandan kültürel etkinlikler ve kitaplar için alışveriş yapılabilen uygulama.

Freek Steam Key: İnsanların oyun oynayarak yeni oyunlar alabileceği oyunlaştırılmış e-ticaret platformu.

Law Podcast: Hukuk odaklı podcast yayınlarının yer aldığı ve paylaşıldığı online bir podcast servisi.

Social Hunters: Bireysel kullanıcılarına ve işletme hesaplarına Instagram özelinde hikaye, takipçi ve medya analizleri sunan platform.

Wogusearch: Coğrafi arama yöntemini kullanarak, mevcut internet yapısında, kullanıcının günlük hayatta ulaşamadığı, dergi haberi gibi yayınlanmış 200 milyon’dan fazla değerli bilgiye dayalı bigdatadan güç alan, geleceğin yeni tip arama motoru.

Exhibin: Canlı yayın ile dijital fuar deneyimi sunan bir alt yapı platformu. 

Argist: Satış sonrası teknik servis süreçlerini otomatize etmek ve süreci buluta taşımak üzere kurulmuş platform.

Let's Steps: Doğasından koparak hareketsizliği alışkanlık haline getiren bireyleri oyun dinamikleri ile motive eden, sürdürülebilir davranış değişikliği ile sağlıklarında pozitif değişim sağlamayı amaçlayan platform.

Sanayidebul.com: Sanayi sektöründe, endüstriyel ve ticari faaliyetlerin her aşamasında; gerek kurumsal ve gerekse bireysel olarak, pazarlama ve satın alma ihtiyaçlarını; hızlı, kolay, çok alternatifli ve ekonomik olarak sonuçlandırmaya yarayan bulut platformu.

Halal Travels: Müslüman seyehat severlerin tüm seyehat ihtiyaçlarını teknoloji ile buluşturarak tek bir çatı altında sunan platform.

Classest: Alanlarında kendilerini ispatlamış seçkin öğretmenleri ile tamamen kendi bünyesinde oluşturduğu yenilikçi teknolojileri kullanarak online ortamda canlı ve interaktif özel derslerin düzenli kurs formatında verildiği platform. 

Hamilinden.com: Kullanıcılarına işletmeler ve finans kurumlarına aynı anda finansman sağlayan platform. 

Lukwise: Kurumsal eğitim sektöründe hizmet arayan ve hizmet verenleri buluşturan platform.

 


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.