Öğrenci Kariyeri Banner

Girişimciler İle Yatırımcıların Buluşacağı Sahne XL 28 Haziran'da BTM'de!

Girişimciler İle Yatırımcıların Buluşacağı Sahne XL 28 Haziran'da BTM'de!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından 5 yıl önce girişimciliğin desteklenmesi için kurulan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM) tarafından gerçekleştirilen Sahne XL etkinliği 28 Haziran'da BTM Fulya'da.

BTM Bünyesindeki startup’ların yatırımcılarla buluştuğu “Sahne XL” etkinliği 28 Haziran Salı günü saat 16:00’da BTM Fulya yerleşkesinde düzenliyor.

Girişimciler sunumlarını BTM’nin Fulya’daki yerleşkesinden canlı olarak gerçekleştirecek. Sunum öncesi veya sunum esnasında katılımcılar, BTM Fulya yerleşkesinde girişimcilerin stantlarını ziyaret ederek projeler hakkında girişimcilerden bilgi alabilecek.

Program Akışı:

Fiziki olarak BTM Fulya yerleşkesinde gerçekleşecek olan etkinlik Youtube canlı yayınından da izlenebilecek.

Teknoloji yazarı Ahmet Can’ın sunumuyla gerçekleştirilecek olan etkinliğin açılış konuşmasını İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç ve BTM Genel Müdürü İbrahim Elbaşı yapacak.

14 girişimcinin sunum yapacağı etkinlikte ilk girişimci sunumlarının ardından ‘5YearsChallenge’ Yatırım alan BTM girişimcilerinin katılacağı bir Panel düzenlenecek.

İkinci girişimci sunumlarının ardından ise sahneyi günün ‘Keynote Speaker’ı Levent Erden’ alacak. Erden, “Hıza Dayanıklılık: Zamana Değil, Hıza Dayanıklı Olma Gereği. Çeviklik Aslında Hıza Hükmetmektir” başlıklı bir konuşma gerçekleştirecek.

Siz de bu heyecana ortak olmak isterseniz hemen aşıdaki butona tıklayabilirsiniz!

Kayıt Ol


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.