Öğrenci Kariyeri Banner

Getir Uygulamasına İş İlanı Sistemi Ekleyen Yeni Özellik: Getiriş

Getir Uygulamasına İş İlanı Sistemi Ekleyen Yeni Özellik: Getiriş

Son zamanlarda pek çok özelliğiyle adından söz ettiren Getir, uygulamasına yeni bir özellik eklemek için testlerde bulunuyor. Bu testlerden de uygulama içinde iş ilanlarının yer almasını sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalıştıkları görülüyor. Bu özellikle birlikte hem iş arayan kişiler hem de personel arayan firmalar uygulama üzerinden eşleşebilecekler.

Kullanıma Henüz Açılmadı

Henüz uygulamaya bu özelliğin gelmesi hakkında net bir açıklama bulunmasa da Twitter'da bulunan bu tweet'te görüldüğü kadarıyla uygulamada bu bölümün test edilmeye başlandığı hatta ekran görüntüsünün bile yer aldığı görülüyor.

Konuma Göre İş Filtreleme Özelliği

Uygulamada görülen ekran görüntüsüne göre kişiler ilan ararken yakın çevrede bulunan ilanları da görebilecek ve başvuru konusunda bu kolaylıktan faydalanarak başvuru yapabilecekler. Bu durum da henüz net olmasa bile Getir'in genel yapısında olan konuma göre filtreleme özelliğinin bu alanda da kullanılmış olması çok garip olmayacaktır.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.