Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'tan Son Görülmeyle İlgili Beklenen Yenilik!

WhatsApp'tan Son Görülmeyle İlgili Beklenen Yenilik!

WhatsApp'ın önümüzdeki günlerde getireceğini açıkladığı yeni güncelleme ile son görülmeniz ve profil fotoğrafınız gibi bilgilerinizi istediğiniz kişilerden gizleyebileceksiniz.

Geçtiğimiz günlerde pek çok yenilik duyurulmuş ve ardından mesajlara emojilerle tepki verme özelliğinin yakında tüm kullanıcıların beğenisine sunulacağı açıklanmıştı.  

WhatsApp, son görülmenizi kapatabilmenize olanak sağlayan özelliğini uzun bir süre önce kullanıcılara sunmuştu. Şimdi de yeni bir güncelleme ile son görülmenizi kimlerin görebileceğini seçmenize olanak sağlayacak.

Gizlediğiniz Kişilerin Bilgilerini Siz De Göremeyeceksiniz!

22.9.0.70 beta sürümüyle birlikte, kullanıcıların WhatsApp son görülmesini seçtikleri kişilerden gizlemesine olanak sağlanıyor. Tabii seçtiğiniz kişilere son görülmenizi kapatmanız, onların durumunu görmenize de engel oluyor.

Bu ayarı kullanmak isteyen kullanıcılar, ‘Gizlilik’ sekmesindeki ‘Son Görülme’ bölümüne giderek yeni eklenen ‘Şunlar Dışında Kişilerim’ seçeneğinden son görülmesini gizlemek istedikleri kişileri seçebilecek. 

Profil Fotoğrafı Da Gizlenebilecek!

Yeni gücellemelerle birlikte, son görülmenizde uygulayabildiğiniz ayarları aynı şekilde profil fotoğrafınız ve kişisel bilgilerinizi gizlemek için de kullanabileceksiniz.  WhatsApp’ın emojilerle tepki, dosya paylaşım boyutu değişikliği gibi birçok özelliğini yakında kullanıcıların beğenisine sunması bekleniyor. 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.