Öğrenci Kariyeri Banner

The No Waste Challenge-Atık Yok Yarışması

The No Waste Challenge-Atık Yok Yarışması

What Design Can Do ve IKEA Vakfı tarafından sunulan (The No Waste Challenge) Atık Yok Yarışması şimdi başvurulara açık! Bu küresel tasarım yarışması, atıkların ve tüketiciliğin iklim değişikliği üzerindeki muazzam etkisini ele almaya odaklanıyor. İsrafı azaltmak ve tüm tüketim ve üretim döngümüzü yeniden düşünmek için radikal yeni fikirler ve tasarım odaklı çözümler arıyorlar. Bu yarışma dünyanın dört bir yanından yaratıcıları ve yenilikçileri, atıkları azaltmak ve gezegenimizdeki kaynakları çıkarma, üretme ve tüketme şeklimizi yeniden düşünmek için ilham verici, yaratıcı çözümler sunmaya davet ediyor.

 The No Waste Challenge-Atık Yok Yarışması

Bir sonraki seviyeye ilerlemenize ve etkinizi en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olmak için 10.000 € finansman ve özel olarak tasarlanmış bir geliştirme programı kazanma şansı için 20 Nisan 2021'e kadar başvurun. Zorluk, gelişimin üç aşamasındaki girişimlere açıktır:

-Fikir aşaması,

-Test aşaması (erken başlangıçlar için) ve

-Gelişme aşaması (daha olgun girişimler / kuruluşlar için).

Projelerinizi yüklemek için tek yapmanız gereken “What Design Can Do” hesabı oluşturmak. Dil olarak İngilizce tercih ediyorlar fakat eğer isterseniz İspanyolca, Portekizce veya İspanyolca tercih edebilirisiniz.

Programın zaman çizelgesi şu şekilde:

KATILIM ÇAĞRISI: 12 OCAK 2021 - 20 NİSAN 2021

ADAYLARIN SEÇİMİ: 21 NİSAN 2021 - 25 MAYIS 2021

ADAY OLAN PROJELERİN RAFİNASYONU: 25 MAYIS 2021 - 8 HAZİRAN 2021

KAZANANLARIN SEÇİMİ: 9 HAZİRAN 2021 - 15 TEMMUZ 2021

GELİŞTİRME PROGRAMI: EYLÜL 2021 - MART 2022

TAKİP PROGRAMI: NİSAN 2022 - EYLÜL 2022

Yarışma hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

 


Dila Ergin

Öğrenci Kariyerinde İçerik Yazarı

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.