Öğrenci Kariyeri Banner

Eti Fikir Maratonu 24 Mayıs'ta Başlıyor!

Eti Fikir Maratonu 24 Mayıs'ta Başlıyor!

Fikir gelince akla duramam diyenlerdensen 24-25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek Eti Fikir Maratonu’nda yer almak için acele et!

Yaratıcılığına güvenen, girişimci ruha sahibim bir o kadar da yenilikçiyim diyen, kutunun dışında düşünen 3. ve 4. Sınıf üniversite öğrencilerinin başvurabileceği etkinlikte, “Eti’de bir start-up geliştirecek olsan bu nasıl bir start-up olurdu?” sorusu kapsamında yapılan “Eti Fikir Maratonu” ile yaratıcı fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Etkinlik sırasında tanışacağınız takım arkadaşlarınızla birlikte kısa bir sürede yaratıcılığını kullanarak yenilikçi fikrini ortaya koymak, aldığın eğitimlerle yetkinliklerini geliştirmek ve Eti’nin dünyasını tanıma fırsatı bulacağın ödülleri yakalamak için Eti Fikir Maratonu’na hemen başvurabilirsin!

Eti Fikir Maratonu online olarak gerçekleşecek olup Zoom ve Mural platformları üzerinden yürütülecektir. Katılımcıların bu platformlara erişim yetkilerinin olması beklenmektedir. (Mural’a sağlıklı erişim için Google Chrome kullanılması tavsiye edilmektedir.)

Katılım Koşulları

  • Türkiye genelindeki üniversitelerin tüm bölümlerinden bireysel olarak başvuru yapılabilir. Yapılacak ön değerlendirme sonrasında Eti Fikir Maratonu’na 30 öğrenci seçilecek.
  • Katılımcılar başvuru formundaki bilgilerin eksiksiz ve doğru girilmesinden sorumludur.
  • Yanlış veya eksik bilgi içeren başvurular geçersiz sayılacaktır, başvuru aşamasından sonra yanlış veya eksik bilgi tespit edilmesi durumunda değerlendirme geçersiz sayılacaktır.
  • Katılımcılar kendine ait bilgisayar ve internet bağlantısı ile Eti Fikir Maratonu’na katılacaktır.

Etkinliğimiz, 24-25-26 Mayıs tarihlerinde sabah 09:30 – 16:00 aralığında gerçekleştirecektir. Programın detayları net bir şekilde e-posta üzerinden katılımcılarla paylaşılacaktır.

Eğitim ağırlıklı geçecek ilk iki günde katılımcılar Design Thinking, Ice Breaking Activity gibi zengin içerikli eğitimlere dahil olacaklardır. 

Eti Fikir Maratonu’nun sonunda her takım 5 dakika sunumunu yapacak ve her sunumdan sonra, 5 dakika boyunca Jürinin soruları cevaplanacaktır. Değerlendirme aşamasının sonunda kazanan takımlar ilan edilir.

Fikir gelince akla duramam diyenlerdensen bu maratonu kaçırma!

Siz de hemen bu maratondaki yerinizi almak isterseniz aşağıdaki butona tıklayarak başvuru yapabilirsiniz!

Unutmayın, son gün 20 Mayıs!

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

1 Yorum

  • Alpay Duyar

    Keşke liselilerdende katılım olabilse

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.