Öğrenci Kariyeri Banner

Geleceğin Dünyasını Anlamak İçin Okumanız Gereken Kitaplar!

Geleceğin Dünyasını Anlamak İçin Okumanız Gereken Kitaplar!

Durmadan gelişen ve değişen dünyamızı ve geleceği anlamak için mutlaka okumanız gereken kitapları sizler için listeledik....

Max Tegmark - Yaşam 3.0

Faydalı yapay zeka araştırmalarının gündeme oturmasını sağlayan MIT Profesörü Max Tegmark, bizi yapay zeka üzerine var olan son tartışmaların merkezine götürüyor. Varlığımızın gelecekteki safhasını keşfedebilmek için efsaneleri gerçeklerden, ütopyaları distopyalardan ayırıyor. Yapay Zeka suç, savaş, adalet, iş gücü, toplum ve bizim insan olma hissimizi nasıl etkileyecek? Yapay zekanın yükselişi diğer tüm teknolojilerden daha çok geleceğimizi şekillendirme potansiyeline sahip.

Marc Goodman - Geleceğin Suçları

Henüz yayımlanmadan en iyi teknoloji, siber güvenlik ve fütürizm kitabı seçilen ve tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından okunan Geleceğin Suçları, bugünün ve geleceğin dünyasındaki en ilginç siber suçların nasıl organize edildiğini ve bu suçların nasıl engellenebileceğini ele alıyor. 

Ed Finn - Algoritmalar Ne İster?

Algoritmalar Ne İster? soyutlama ve dağınık gerçeklik arasındaki boşluğu anlamak için yeni deneysel beşeri bilimlere öncülük eden algoritmik okuma ve modelleme konularına ışık tutuyor.

Ray Kruzweil - İnsanlık 2.0

Ray Kurzweil, son yıllarda tekillik hakkında üretilen tüm bilgi birikimini tek bir ciltte toplamış, cildi de kapımıza çivilemiştir. Savları yine de öylesine inanılmaz ki, eğer bunlar doğruysa, bu, bildiğimiz anlamıyla dünyanın sonu ve ütopyanın başlangıcı anlamına geliyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.